Bulgarii vin cu oferte imobiliare greu de refuzat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvoltatorii de la sud de Dunăre vor prezenta la Bucureşti oferte de apartamente începând de la 26.000 de euro. Bulgarii vin la Târgul Naţional Imobiliar din octombrie hotărâţi să

Dezvoltatorii de la sud de Dunăre vor prezenta la Bucureşti oferte de apartamente începând de la 26.000 de euro.

Bulgarii vin la Târgul Naţional Imobiliar din octombrie hotărâţi să cucerească clienţii români. Şi se pare că au şanse, ţinând cont că au anunţat organizatorilor preţuri de până la patru ori mai mici comparativ cu cele anunţate de dezvoltatorii din România.

Cea de-a patra ediţie a Târgului Naţional Imobiliar ce va avea loc la Palatul Parlamentului în perioada 11-14 octombrie se anunţă deja extrem de interesantă pentru clienţii români. Mai multe companii bulgăreşti din domeniu, precum Bulgarian Properties, Globus, Stil sau Jordan Real Estate, vin să prezinte în România oferte imobiliare la preţuri de câteva ori mai mici decât cele autohtone. Cel mai scump apartament bulgăresc este 86.000 de euro "Oferta românească de apartamente noi din Bucureşti pleacă de la 91.286 euro pentru două camere.

Cel mai ieftin apartament pe care îl vor prezenta firmele bulgăreşti costă 26.595 de euro. Acesta din urmă este situat pe litoral, în apropiere de Bansko, într-un complex de 4 stele. În comparaţie, un apartament cu două camere în judeţul Constanţa (n.r. - nu ni s-a prezentat locaţia exactă) ce va fi prezentat la târg costă 35.000 de euro. Acesta din urmă este însă la roşu şi nu dispune momentan de sistem de încălzire, putând fi astfel utilizat doar pe timpul verii", a declarat pentru "Adevărul", Laurenţiu Secu, Business Director în cadrul BDOBC, firma organizatoare a târgului.

Potrivit acestuia, firmele bulgăreşti vor constitui cu siguranţă punctul de atracţie al evenimentului, unele dintre acestea prezentându-şi, în exclusivitate, ofertele în România. "Portofoliul bulgarilor este impresionant. Cel puţin în ceea ce priveşte oferta apartamentelor de vacanţă situate pe malul mării", a mai precizat Secu. Potrivit acestuia, cele mai scumpe apartamente de acest gen cu care bulgarii se vor prezenta la Târg costă 85.600 de euro. "Situate la doar 3 km de Nisipurile de Aur, locuinţele fac parte dintr-un complex de lux, numit Cabacum Beach Residence, cu piscină cu apă minerală, sistem video de urmărire şi pază proprie", a mai precizat Secu.

Case vechi cu doar 8.000 de euro Potrivit organizatorului, bulgarii îşi pun mari speranţe în clienţii-vecini de la Nord. "Una dintre companiile bulgăreşti care va fi prezentă la târg are în portofoliu case care costă doar 8.300 de euro. Spre exemplu, una dintre acestea este situată la 27 de km de oraşul Veliko Tîrnovo, are o suprafaţă construită de 80 de mp şi are parter şi etaj şi o grădină de peste 2000 de mp", a mai precizat Laurenţiu Secu, apreciind că oferta imobiliară bulgărească nu-i va lăsa cu siguranţă indiferenţi pe români.

Ediţia din acest an a Târgului Naţional Imobiliar va reuni aproximativ 60 de expozanţi, care îşi vor prezenta portofoliile pe o suprafaţă de 2.200 de metri pătraţi. Oferta totală ce va fi prezentată cuprinde 15.000 de apartamente, 2.500 de vile şi 500 de case. Cea mai ieftină casă nouă construită în Bucureşti va avea un preţ de 120.000 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite