Bulgaria: Cinci români au murit într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă: Ambulanţă
Arhivă: Ambulanţă

Cinci români şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier ce a avut loc pe drumul care leagă Sofia de Samakov, în apropiere de staţiunea Borovets.

UPDATE 14.30 Consulul României în Bulgaria, Marius Dilof, se află la locul accidentului în care cinci români şi-au pierdut vineri viaţa pe drumul care leagă Sofia de Samokov.

Diplomatul colaborează cu autorităţile bulgare, pentru a afla datele de identitate ale celor cinci români, cauzele accidentului şi pentru a oferi asistenţă consulară în limitele competenţelor

Potrivit primelor informaţii, maşina cu număr de înmatriculare românesc s-a ciocnit cu un TIR înregistrat în Bulgaria.

Conform agenţiei Novinite, accidentul s-a petrecut vineri-dimineaţă, la ora 8.30. Primele informaţii anunţă că maşina românilor s-a izbit de un camion cu număr de înmatriculare bulgăresc, după cum a anunţat poliţia locală.

La ora transmiterii acestei ştiri, forţele de ordine sunt la locul accidentului, iar drumul este închis circulaţiei. Autorităţile bulgare au anunţat Ambasada României la Sofia, iar consulul român este în drum spre locul accidentului.

Reprezentantul Inspectoratului de Poliţie din Samokov nu a putut preciza ce vârste au victimele, nici care dintre cei doi şoferi implicaţi este de vină pentru producerea accidentului.

Vom reveni cu amănunte.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite