Bucureştiul a dansat cum a vrut Faithless

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekendul trecut a fost parţial blocat din cauza Bucharest City Challenge, care a debutat în trombă, vineri seară, cu un eveniment muzical unde personajele principale au fost Maxi Jazz şi

Weekendul trecut a fost parţial blocat din cauza Bucharest City Challenge, care a debutat în trombă, vineri seară, cu un eveniment muzical unde personajele principale au fost Maxi Jazz şi Sister Bliss de la Faithless.

Aceştia au adunat în parcul Izvor din Capitală peste cinci mii de oameni, nu pentru a le cânta însă, aşa cum ne-au obişnuit, ci pentru un DJ Set aşa cum doar ei ştiu. Pe o căldură înăbuşitoare şi într-un praf cum mai rar întâlneşti, chiar şi în Bucureşti, Maxi Jazz, într-o formă de zile mari şi plin de voie bună, a fost primul care s-a urcat la platane.

Şi, deşi a dat două chixuri, pentru care şi-a cerut scuze printr-un "ups" plin de haz, a arătat pentru a treia oară că se simte grozav în România şi că publicul care vine să-i vadă dansează cu plăcere.

După aproximativ o oră, timp în care a comunicat tot timpul cu cei prezenţi, la pupitru a trecut Sister Bliss, care i-a dat clasă lui Jazz, mixul fiind una dintre ocupaţiile ei de bază. Evenimentul a fost luminat de un joc de lasere, mai simplu ca de obicei, dar în orice caz unul reuşit. Sperăm ca Faithless să revină cât mai curând în România.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite