Bucureştiul, cele mai bune costuri cu angajaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştiul, cele mai bune costuri cu angajaţii
Bucureştiul, cele mai bune costuri cu angajaţii

O îmbunătăţire notabilă a avut loc şi în ceea ce priveşte raportul calitate-preţ pentru spaţiile de birouri ocupate de companii.

La nivel european, Bucureştiul ocupă primul loc în topul celor mai avantajoase condiţii oferite companiilor pentru cheltuielile cu angajaţii, arată un raport realizat de Cushman & Wakefield. Anul trecut, Capitala ocupa locul al doilea în cadrul aceluiaşi clasament.
O îmbunătăţire notabilă a avut loc şi în ceea ce priveşte raportul calitate-preţ pentru spaţiile de birouri ocupate de companii. În decurs de un an, a fost înregistrat un avans de patru poziţii, până pe locul al nouălea. Şi la capitolul intenţii de expansiune la nivel de continent, Bucureştiul întruneşte cerinţele investitorilor. Astfel, 30% dintre companiile intervievate consideră acest oraş ca fiind atractiv în ceea ce priveşte planurile lor de extindere. În următorii cinci ani, autorii studiului anticipează creşterea interesului investitorilor străini.

Londra, cele mai multe oportunităţi de afaceri

La nivel european, Varşovia ocupă însă primul loc în ceea ce priveşte intenţiile de extindere a companiilor, detronând Moscova, care se situează acum următoarea în clasament. În ceea ce priveşte oportunităţile de business per ansamblu însă, Londra ocupă cea dintâi poziţie, la fel ca în fiecare an, începând din 1990. Paris şi Frankfurt sunt clasate, ca şi în 2008, pe următoarele două locuri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite