Bucureşti: Se inaugurează Aleea lui Michael în Herăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti: Se inaugurează Aleea lui Michael în Herăstrău
Bucureşti: Se inaugurează Aleea lui Michael în Herăstrău

De ziua regelui muzicii pop, care trebuia să împlinească astăzi 51 de ani, este inaugurată aleea care îi poartă numele în cel mai mare parc din Capitală.

Poteca cu nume de megastar porneşte de la intrarea de la Arcul de Triunf din Parcul Herăstrău şi are susţinerea primarului general, Sorin Oprescu.

Campania de alegere a numelui Michael Jackson pentru o alee a început la 6 iulie. Timp de aproximativ o lună, fanii lui Michael au semnat o petiţie care a circulat online. Au fost strânse aproximativ 19.000 de semnături.

Iniţiatorii acestei idei, Pro FM şi MTV, au pregătit un program inedit pentru fanii lui, începând cu ora 18.00: pe un ecran special amenajat în parc se vor redifuza imagini din concertul de la Bucureşti din anul 1992, precum şi videoclipuri ale megastarului.

Azi-dimineaţă, în jurul orei 9.30, aleea proaspăt-botezată îşi aştepta vizitatorii. Doar câţiva bucureşteni erau prin preajmă, unii la jogging, alţii ieşiţi pur şi simplu la o plimbare matinală prin parc.

Doar o familie venise special, la prima oră a dimineţii, să-l omagieze pe regele muzicii pop. „Suntem fanii megastarului. Sperăm că va veni multă lume să-l sărbătorim împreună, pentru că merită“, a spus Ion Mihalcea, din Bucureşti, pentru care Michael n-ar fi trecut la cele veşnice.

Spectacolul va continua la Hard Rock Café
În această seară va avea loc şi un concert dedicat megastarului, intitulat „Michael Jackson Rocks“, care va avea loc la Hard Rock Café, începând cu ora 22.00. Aici se vor reuni pe aceeaşi scenă artişti autohtoni, printre care: Paur de la trupa Antract, Vlase de la ZOB, Oana Maria Stoica de la Highlight Kenossis, Cristi Dumitrescu de la Voodoo şi formaţia The Blue Spirit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite