Sclave sexuale pentru politicieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerele erau obligate să se prostitueze Foto: Arhivă
Tinerele erau obligate să se prostitueze Foto: Arhivă

Un nou scandal sexual cu minore stă să izbucnească după ce poliţiştii au depistat o reţea de proxeneţi care oferea servicii sexuale unor nume importante din politică, zona business şi chiar în tagma jurnaliştilor care apar pe sticlă, după cum susţin persoane apropiate anturajului.

Anchetatorii au reţinut până în acest moment trei persoane care racolau puştoaice din provincie, ademenite prin anunţuri de angajare la ziar. Doar că, în loc de un post de bonă, cum li se promitea fetelor, acestea erau obligate să devină sclave sexual pentru oameni importanţi din sfera publică. Potrivit unor cunoştinţe de-ale proxenetei reţinute ieri de poliţişti, femeia avea această „afacere" de aproximativ zece ani. „Plasa fete din provincie unor politicieni, oameni de afaceri şi jurnalişti celebri", a spus unul dintre apropiaţi, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

„Peştoaica" făcea videochat

În plus, femeia, în vârstă de 44 de ani racola şi tineri pe care îi „cizela" şi îi folosea atunci când făcea videochat. Totodată, băieţii erau folosiţi pe post de şoferi personali pentru maşina ei BMW, care avea ca număr de înmatriculare B31SEX. Femeia avea grijă să le plătească şi taxele pentru facultate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite