Primul Ferrari 4x4, lansat de Fisichella

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul Ferrari Four costă 220.000 de euro
Noul Ferrari Four costă 220.000 de euro

Pasionaţii de automobile din Capitală au avut, ieri, un nou motiv de bucurie.

Giancarlo Fisichella, pilotul oficial Ferrari în Cupa Intercontinentală Le Mans, a venit la Bucureşti pentru a lansa singurul model cu tracţiune integrală al brandului pe care-l reprezintă, Ferrari Four (FF).

„Această maşină a fost special construită pentru a fi utilizată în ţări în care condiţiile meteo sunt mai dificile", a spus Enrico Galliera, Senior Vice-Preşedinte Commercial & Marketing în cadrul Ferrari.

Sesiune de autografe cu pilotul ferrari

Autoturismul păstrează calităţile brandului, fiind cea mai puternică maşină din segmentul 4x4, cu 660 de cai putere. Bolidul ajunge în doar 3,7 secunde la viteza de 100 de kilometri la oră, în cele mai grele condiţii meteo.

Imediat ce a fost lansată în Europa, românii au achiziţionat deja patru astfel de maşini. Preţul unui Ferrari Four depăşeşte 220.000 de euro.  După lansarea oficială a FF, care a avut loc ieri la reprezentanţa companiei italiene din Otopeni, pilotul de Formula 1, Giancarlo Fisichella, a dat autografe fanilor din Bucureşti la magazinul Ferrari din Calea Victoriei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite