Bucureşti: Zilele voluntariatului în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna aceasta stă sub semnul voluntariatului în toată ţara. Centrul Naţional de Voluntariat Pro Vobis organizează astăzi, în Bucureşti, în intervalul orar 10.00-18.00  o acţiune de ecologizare pe strada Aleea Boteni nr. 7.

O altă acţiune va avea loc joi, între orele 16.00 şi 18.00, când elevii Şcolii nr. 49 vor face donaţii pentru un centru de bătrâni. Vineri, de la ora 18.00, în Piaţa Universităţii se va desfăşura o acţiune stradală pe tema „Fii voluntar!“. Parcul Cişmigiu va fi gazda a peste 40 de ONG-uri ce îşi vor prezenta ofertele, sâmbătă, între orele 11.00 şi 18.00. Duminică este programată o sesiune de facepainting (pictură pe faţă), de la ora 11.00, în Parcul Herăstrău.

Distracţie în cămine

Şi asociaţiile studenţeşti din Capitală le-au pregătit surprize tinerilor. Astfel, studenţii vor primi mâine, de la ora 20.00, popcorn gratuit, în timp ce  vor viziona filme la sediul Facultăţii de Automatică. Distracţia va continua vineri după ora 22.00 cu un chef studenţesc, în căminul P5. În fiecare zi, până sâmbătă, vor fi distribuite bilete la teatru şi la operă, în holul Facultăţii de Automatică, între orele 12.00-15.00, iar după ora 20.00 în căminul P16.
Studenţii pot juca, până duminică, paintball gratuit în spatele căminului Leu A, potrivit lui Adrian Murtaza, preşedintele Ligii Studenţilor Electronişti, asociaţia organizatoare. Astăzi, de la ora 14.00, va fi un training de consiliere profesională în Facultatea de Electronică, iar mâine, la ora 16.00, va fi organizat un campionat de şah. Tot în această săptămână, până joi vor fi Zilele Porţilor Deschise la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite