Bucureşti: Zilele Uşilor Deschise la Universitatea de Teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O serie de spectacole, ateliere, expoziţii proiecţii şi lecţii deschise vor avea loc până duminică, la Zilele Uşilor Deschise, care au început azi-dimineaţă la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC) „I.L. Caragiale“ din Capitală.

„Vizitatorii vor avea ocazia, timp de trei zile, să participe la atelierele de canto, de dans, de păpuşi, lupte scenice. Spre seară vor putea viziona spectacolele studenţilor de la actorie şi regie“, a explicat astăzi, pentru „Adevărul de Seară“, Irina Turcoiu, referent la Departamentul de organizare evenimente la UNATC.

Astăzi, începând cu ora 18.00, vizitatorii pot vedea spectacolul “O noapte furtunoasă” de I.L.Caragiale şi Elisabeta I de Paul Foster. Special pentru acest eveniment sunt expuse rochii de gală create de studenţii de la Scenografie.
„Îmi place foarte mult că poţi participa la ateliere la acest eveniment. Vreau neapărat să devin student la această universitate. Pentru asta mă pregătesc temeinic şi particip în fiecare sâmbătă la cursurile de consiliere de la facultate“, a declarat Robert Gutunoiu, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „C.A. Rosetti“ din Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite