Bucureşti: Ultima săptămână de înscrieri pentru “Tineri Antreprenori”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii care vor să participe la programul “Tineri Antreprenori” se mai pot înscrie până la 30 aprilie. Cel mai bun plan de afaceri va accede în finala mondială a competiţiei Best Business Plan, care va avea loc în Tunisia.

Pentru a se putea înscrie, tinerii trebuie să aibă în plan înfiinţarea unei firme în maximum 6 luni de la participarea la program sau să fi înfiinţat o firmă cu maximum 6 luni de activitate până la data începerii programului. Înscrierile se fac pe site-ul www.tineriantreprenori.ro

Evenimentul va avea loc în luna mai şi este organizat de Junior Chamber International (JCI) Bucureşti, filiala locală a celei  mai importante organizaţii mondiale de tineri antreprenori şi tineri manageri.

La programul de mentorat pentru viitori antreprenori se pot înscrie tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, iar participarea la program este gratuită, fiind susţinută de voluntari din organizaţiile partenere.

Fiecare participant va avea un mentor personal cu care va petrece patru săptămâni la biroul acestuia din urmă. Mentorii sunt tineri antreprenori care au înfiinţat în ultimii ani start-up-uri de succes în diverse domenii.


Tinerii vor trebui să dezvolte, împreună cu mentorul lor, un plan de afaceri ce va intra în competiţia naţională Best Business Plan, organizată tot de JCI. Cel mai bun plan de afaceri va accede in finala mondiala a competiţiei Best Business Plan, ce va avea loc în luna octombrie a acestui an, în Tunisia, în cadrul Congresului Mondial al JCI.


 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite