Bucureşti: Trei zile până la concertul Depeche Mode

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii nu au anunţat nicio schimbare cu privire la concertul de la Bucureşti, chiar dacă trupa a amânat concertul de ieri, din Atena, pentru că vocalistul David Gahan a fost internat. Mai sunt bilete disponibile doar la gazonul C şi Categoria VIP

Fanii Depeche Mode mai au doar 3 zile până la concertul mult aşteptat pe care trupa îl va susţine pe 16 mai în Parcul Izvor. Pentru că grupul britanic şi-a anulat, marţi, concertul de la Atena, după ce vocalistul David Gahan a fost internat în spital, fanii români sunt îngrijoraţi.

Deocamdată, organizatorii evenimentului, agenţia Emagic, nu au emis nici un comunicat oficial cu privire la schimbarea programului trupei, aşa că fanii sunt aşteptaţi sâmbătă la concert. Biletele cu amplasament zona din faţa scenei, Gazon A la preţul de 190 de lei la fel şi cele de pe Gazon B, la preţul de 120 de lei, s-au epuizat.

Mai sunt disponibile câteva sute de bilete pe Gazonul C, la preţul de 100 de lei şi la Categoria VIP, care au tariful de 360 de lei. Biletele se pot procura din magazinele reţelei Diverta şi de pe www.myticket.ro .

Trupa va cânta, în acest turneu, doar pe stadioane

Turneul mondial, intitulat "Tour of the Universe 2009", este primul din cariera trupei ce va include doar concerte de stadion. Evenimentul cuprinde 28 de oraşe din 22 de ţări şi a debutat la Tel Aviv, Israel, pe 10 mai, Bucureşti fiind prima capitală din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita în cadrul turneului.

Una dintre cele mai spectaculoase reprezentaţii live Depeche Mode, "Tour of the Universe 2009", va atrage numai în Europa peste 1,3 milioane de fani, anunţându-se a fi evenimentul muzical al anului 2009.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 28 de ani şi însumează 11 albume de studio, vândute în peste 75 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite