Bucureşti: Sunteţi invitaţi în biroul preşedintelui!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Palatul Cotroceni are deschise astăzi porţile, până la ora 21.00, pentru toţi curioşii care şi-au dorit să vadă unde lucrează Traian Băsescu

Câteva sute de persoane au fost prezente încă de dimineaţă, de la 9.00, la Intrarea Leu de la Bulevardul Geniului, dornici să vadă cum arată reşedinţa şefului statului.

Ce au văzut: pentru început, o grădină imensă, foarte bine îngrijită, care înconjoară Palatul Cotroceni. Apoi marmură, mobilier lucrat cu stil, candelabre şi vitralii, acestea sunt doar câteva dintre elementele care fac din Palatul Cotroceni un loc numai bun de luat decizii pentru ţară şi popor.

Vizitatorii au avut acces la o parte a sălilor de lucru ale Administraţiei Prezidenţiale. Pe lângă cele câteva saloane unde preşedintele are întâlniri oficiale - cu alţi şefi de stat, ambasadori sau personalităţi din domenii diferite - , locul care a creat cea mai mare vâlvă a fost biroul prezidenţial. O încăpere spaţioasă, cu scaune de o parte şi de cealaltă a biroului, cu un tablou ce reprezintă intrarea lui Alexandru Ioan Cuza în Alba Iulia şi cu o sculptură care simbolizează Bătălia de la Vaslui din 1475, cam aşa s-ar rezuma o scurtă descriere a biroului, construit după cutremurul din 1977.

Cei care nu au fost încă la Palatul Prezidenţial, o pot face până la ora 21.00. Intrarea este gratuită şi se face pe baza unui document de identitate: fie că este vorba despre un buletin, carte de identitate, paşaport sau permis de conducere auto.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite