Bucureşti: Străzile din Capitală vor fi reparate pănă la sfărşitul lunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prezent se desfăşoară lucrări, concomitent, la străzile şi trotuarele din toate sectoarele. Programul de reparaţii al străzilor din Bucureşti este programat să se finalizeze în această lună, potrivit planurilor stabilite de Administraţia Străzilor - Primăria Capitalei.

Programul de reparaţii al străzilor din Bucureşti este programat să se finalizeze în această lună, potrivit planurilor stabilite de Administraţia Străzilor - Primăria Capitalei.

Astfel, în sectorul 1 au început amenajări de parcări şi reparaţii la carosabil pe str. Străuleşti (între Coralilor şi Ion Ionescu de la Brad), la care termenul de finalizare a fost 10 mai, în lucru se află trotuarele şi carosabilul de pe artera Dem. I. Dobrescu, cu data finalizării pe 15 mai, iar gropile de pe Alexandru Constantinescu, Episcopiei, Berzei şi Vulcănescu trebuie şi ele astupate până pe 15 mai.

În sectorul 2, lucrările se vor încheia pănă pe 20 mai


Pentru sectorul 2, str. Fabrica de Glucoză a intrat în reparaţii la nivelul trotuarelor şi carosabilului, până pe 20 mai, Calea Moşilor 227, bl. 39, este în reparaţii, în zona aleilor de bloc, până pe 18 mai, la fel ca şi străzile Maior Băcilă (carosabil trotuare), D-na Ghica 62 (trotuare) şi Pescarilor (gropi, carosabil).

De asemenea, străzile Andronache şi Periş vor intra în lucru pe 18 mai pentru reparaţia carosabilului şi gropilor din asfalt.

Administraţia Străzilor a dispus repararea carosabilului de pe bd. Nicolae Grigorescu (Splaiul Independenţei - Camil Ressu), Basarabiei (zona Republica, Theodor Pallady), cu data finalizării 30 mai, precum şi a trotuarelor şi amenajărilor de parcări pe Mihai Bravu, Mircea Vodă, Vitan intersecţie cu Brăiliţa.


În sectorul 4 se va începe lucrul pe 20 mai pe Calea Văcăreşti intersecţie cu Mărţişor. Din 10 mai au intrat în reparaţii şi intersecţia Turnu Măgurele cu Alexandru Obregia, mai multe alei dintre blocuri din zona Constantin Brâncoveanu, Luică, Reşiţa.



Carosabilul şi trotuarele vor fi reparate pe Dealul Mitropoliei şi bd. Unirii nr. 14

Totodată, municipalitatea promite finalizarea până pe 15 mai a reparaţiilor la carosabil şi trotuare pe Calea Rahovei (Tudor Vladimirescu - Libertăţii), până pe 25 mai, pe str. Amurgului, unde se vor amenaja în zonă şi parcări. Calea 13 Septembrie şi Soldat Croitoru blocurile 8 şi 9 au beneficiat şi ele de reparaţia aleilor şi realizarea unor locuri de parcare.

În sectorul 6, au început pe 10 mai reparaţiile la carosabilul şi trotuarele de pe Romancierilor nr. 2 (zona blocuri), Iuliu Maniu (limită administrativă), cu finalizare pe 15 mai. Parcări se vor amenaja şi în zona Crângaşi, Splaiul Independenţei (zona căminelor studenţeşti), până pe 30 mai.

Trotuarul din Piaţa Celibidache va fi şi el reparat până la sfârşitul acestei luni. De asemenea, Drumul Taberei va beneficia de amenajarea unor parcări şi refacerea aleilor din anumite zone de blocuri., la fel şi b-dul Timişoara, Constructorilor.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite