Bucureşti: Romanian Boat Show, la a patra ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A patra ediţie a expoziţiei internaţionale de ambarcaţiuni şi accesorii “Romanian Boat Show” se va desfăşura între 6 şi 10 mai, în zona comercială Băneasa. În cadrul expoziţiei vor fi prezente iahturi, bărci cu şi fără motor, veliere şi accesorii.

Ediţia de anul acesta vine cu o nouă surpriză pentru pasionaţii de ambarcaţiuni. Astfel, toţi vizitatorii vor participa la o tragere la sorţi, prin care vor putea câştiga un premiu constând în 2.500 litri de carburant. De asemenea, cei care achiziţionează o ambarcaţiune cu motor pot câştiga, tot prin tragere la sorţi, un premiu constând în 5.000 litri de carburant.

În cadrul "Romanian Boat Show" va avea loc şi lansarea Catalogului Industriei Nautice Româneşti, o variantă tipărita a expoziţiei, care va cuprinde informaţii despre toţi dealerii şi producătorii autohtoni şi din afara ţării.

"Romanian Boat Show" îşi va deschide porţile vizitatorilor începând cu data de 6 mai, ora 14.00. Accesul se va face pe bază de invitaţie sau pe bază de bilet (15 lei).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite