Bucureşti: Rochia de mireasă cu trena-record n-are cumpărători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Licitaţia rochiei de mireasă cu cea mai lungă trenă din lume a fost amânată. Niciun cumpărător dintre cei 40 care şi-au arătat interesul pentru exponat nu s-a prezentat, astăzi, în Piaţa Constituţiei, la Târgul E-mariage Fest, unde ar fi trebuit să aibă loc licitaţia.

Potrivit organizatorilor, potenţialii cumpărători nu au putut ajunge în Piaţa Constituţiei, majoritatea fiind din provincie. „Am decis să organizăm licitaţia pe site-ul www.e-mariage.ro, pentru a oferi şi celor care nu se află în Capitală şansa de a participa”, a precizat, pentru „Adevărul”, Dora Pătraşcu, PR E-mariage.


Suma de la care va porni licitaţia va fi de un euro, dar organizatorii se aşteaptă ca rochia să fie cumpărată cu minimum 5.000 de euro. „În cazul în care nu vom fi mulţumiţi de suma oferită, rochia va fi păstrată pentru licitaţia de anul viitor”, a mai spus Dora Pătraşcu.


Rochia de mireasă are 1.579 de metri şi a intrat în Cartea Recordurilor săptămâna trecută. Peste 20 de designeri au lucrat timp de două luni la piesa vestimentară. Astfel, au doborât recordul deţinut de designerul cipriot Andreas Evstratiou, care a creat o trenă de 1.362 de metri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite