12 ha din Bucureşti, donate bisericii - Revista presei interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
12 ha din Bucureşti, donate bisericii - Revista presei interne
12 ha din Bucureşti, donate bisericii - Revista presei interne

Presa internă de astăzi scrie despre donarea a 12 ha din Bucureşti bisericii, modalităţile de căutare a partenerilor de sex pentru 30% din femei sau premiul pentru proiectul "blocului Millennium" luat de Alexandru Andrieş. Printre alte subiecte, peturile şi gunoaiele ştirbesc frumuseţea Cetăţii Poienari, iar Ţiriac jr aşteaptă decizia în dosarul "Cocaină pentru VIP-uri".


12 ha din Bucureşti, donate bisericii.

Atributele democrat-urbanistice ale României par să fie, în ultimii 20 de ani, vilele prospere, blocurile de tip zgârie-nori şi bisericile. Numai în Bucureşti, pe Calea Dudeşti, se chinuie de câţiva ani să răsară trei biserici, pe distanţa a numai două staţii de tramvai. Două dintre ele impart aceeaşi limbă de teren, şi reprezintă în fapt aceeaşi biserică, una din lemn în care se ţin slujbe de câţiva ani, şi cealaltă din beton, cu hramul Sfânta Treime Dudeşti, scrie Evenimentul Zilei.

30% din femei caută parteneri de sex pe Facebook şi Twitter. Reţelele virtuale sunt o sursă de parteneri pentru o treime dintre femeile care le utilizează. Deşi fac mai mult sex de când cunosc băbaţi prin Facebook sau Twitter, femeile sunt tot mai stresate pentru că au prea multe oportunităţi şi niciodată nu ştiu dacă au făcut alegerea corectă. De partea cealaltă, bărbaţii domină bloggurile, unde se manifestă sexist sau chiar agresiv faţă de femei, potrivit Gândul.

Alexandru Andrieş: Am luat premiul întâi la proiectul “blocului Millennium”.
Muşcând cu poftă dintr-un măr verde, arhitectul-muzician Alexandru Andrieş  a povestit despre noul său disc, însoţit de un album cu versuri şi fotografii, dar mai ales despre un inedit album cu desenele şi proiectele sale de tinereţe. Am aflat cum desena pereţii prietenului Adrian Sârbu, cum i s-a furat o bursă pe viaţă la Paris şi cum a cântat pentru Herta Müller o piesă în care îi solicita o casă primarului din Sibiu, notează Cotidianul.

Peturile şi gunoaiele ştirbesc frumuseţea Cetăţii Poienari.
Cetatea Poienari din judeţul Argeş, cunoscută drept şi "cuibul de vulturi al vitejilor de demult", cetate care făcea parte, cu veacuri în urmă, dintr-un lanţ de fortificaţii ce apărau hotarul nordic al Ţării Româneşti, va fi cucerită cât de curând de peturi şi gunoaie. Situată la patru kilometri în aval de Barajul Vidraru, construită în stâncă, la o altitudine de 850 de metri, Cetatea Poienari atrage anual zeci de mii de turişti. Prea puţini dintre ei respectă codul bunului-simţ, şi anume acela de a respecta pădurea şi, în general, natura, scrie Jurnalul Naţional.

Ţiriac jr aşteaptă decizia în dosarul "Cocaină pentru VIP-uri".
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie urmează să se pronunţe în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”, în care Ion Alexandru Ţiriac, fiul omului de afaceri Ion Ţiriac, este acuzat de trafic de droguri. Curtea Supremă a rămas în pronunţare în data de 14 octombrie în dosarul în care Ion Alexandru Ţiriac a fost achitat de către Curtea de Apel Bucureşti, însă magistraţii încă nu au pronunţat o soluţie în acest dosar. Fiul omului de afaceri a fost prezent, la ultimul termen al procesului, în sala de judecată şi a susţinut în faţa magistraţilor că se consideră nevinovat şi că vrea să fie achitat, informează Gardianul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite