Bucureşti: Prichindeii, în vizită la Palatul Parlamentului (Galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti: Prichindeii, în vizită la Palatul Parlamentului (Galerie foto)
Bucureşti: Prichindeii, în vizită la Palatul Parlamentului (Galerie foto)

De 1 Iunie, cei mici au luat parte la activităţi extraşcolare, unii au învăţat să circule corect, la stadionul Dinamo unde au luat parte la programul „Învăţ să circul corect. Ajută-mă!”, devenind astfel mici politişti pentru o zi, iar cei mai mulţi au vizitat împreună cu părinţii şi profesorii lor, pentru prima dată, clădirea ce adăposteşte Camerele deputaţilor şi senatorilor.

De la ora 10.00, zeci de grupuri de copii din Bucureşti, dar şi din ţară au aşteptat nerăbdători să intre în Palatul Parlamentului. De „Ziua porţilor deschise” copiii au putut admira sălile de la parter, sala în care au loc şedinţele Camerelor reunite ale Parlamentului, precum şi biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor. Pe traseul de vizitare au fost expuse desene ale copiilor, iar în circuit a fost inclus şi Muzeul Parlamentului.
„Abia aştept să văd biroul Preşedintelui”, a spus Andrei Vasile, elev în clasa a III-a, deşi nu ştia exact biroul cărui demnitar îi va fi arătat. Sutele de copii care intrau în clădire se orientau după cordoanele amplasate în interior, aceştia fiind ghidaţi doar în sălile care erau trecute în program. „Este prima dată când vin aici. Cel mai mult vreau să văd sălile unde vin senatorii”, a spus încântat Ştefan, elev în clasa a IV-a.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite