Bucureşti: Preţul biletelor de o zi la B’ESTFEST se menţine 110 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii Emagic au decis ca preţul biletelor de o zi să rămână 110 lei până la Paşti.

De asemenea, organizatorii anunţă că trupele The MOOoD şi AB 4 sunt primele nume româneşti confirmate în programul ediţiei cu numărul trei a B’ESTFEST.

Trupa bucureşteană The MOOoD e devenit în foarte scurt timp una dintre cele mai apreciate din zona de brit-indie rock a muzicii româneşti, devenind tot mai vizibilă si dincolo de horatele tarii.

Anul acesta, cei patru băieţi vor reveni la B’ESTFEST unde vor concerta în aceeaşi zi cu Santana, The Charlatans, The Ting Tings, Looptroop Rockers şi Gravity Co, în ziua de 4 iulie.

Membrii AB4 s-au reunit prima oară sub acest nume în primăvara anului 2000. Tot atunci au început să compună, într-un stil inspirat din grunge, cross-over şi rock alternativ, cele 10 piese prezente pe albumul intitulat sugestiv „Toxic”.

Biletele pentru “Ziua Zero” şi biletele de o zi (110 lei până pe 19 aprilie, 130 de lei în perioada 20 aprilie – 30 iunie, 150 de lei pe durata festivalului şi la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 de lei şi 150 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă), precum şi abonamentele pentru 2, 3 şi 4 iulie (270 de lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în Diverta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite