Bucureşti: Preţul biletelor de o zi la B’ESTFEST se majorează din 2 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A rămas mai puţin de o săptămână până la prima majorare a preţului biletelor de o zi pentru B’ESTFEST 2009.

Cei interesaţi mai pot achiziţiona biletul de o zi cu 110 lei până pe 1 aprilie inclusiv, urmând ca din 2 aprilie acestea se fie disponibile în pre-sale doar la preţul de 130 lei.

O sută de zile mai sunt până la startul celei de-a treia ediţii B’ESTFEST - festival care anul trecut s-a numărat printre cele mai premiate evenimente muzicale din 2008, fiind declarat totodată „Evenimentul turistic al anului”.

B’ESTFEST se va desfăşura anul acesta în perioada 1 - 5 iulie în aer liber, în cadul complexului Romexpo, printre artiştii confirmaţi numărându-se The Killers, Thievery Corporation, Patrice şi Snails pe 1 iulie, în „Ziua Zero”, Moby, Motorhead şi Ayo pe 2 iulie, Orbital, Franz Ferdinand, Klaxons şi Alternosfera pe 3 iulie, Santana, The Charlatans, The Ting Tings şi Gravity Co pe 4 iulie, Manowar şi HolyHell la B’ESTFEST AFTERSHOCK pe 5 iulie.

Biletele pentru “Ziua Zero”, cele pentru AFTERSHOCK, biletele de o zi, precum şi abonamentele pentru 2, 3 şi 4 iulie sunt disponibile atât online, pe www.myticket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de preţ:

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite