Bucureşti: Pot de peste 6 milioane de euro la Loto 6/49

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii nu s-au înghesuit în ultima zi să-şi încerce norocul la jocul Loto 6/49

Premiul la extragerea de astăzi la Loto 6 din 49 este de 6,1 milioane de euro. Bucureştenii nu s-au înghesuit astăzi să cumpere bilete pentru extragerea din această seară.

Cei mai mulţi dintre ei sunt pensionari care şi-au făcut un obicei de a juca în fiecare duminică la loto, dra alături de aceştia îşi încearcă norocul şi tineri, care speră să-şi câştige o poyiţie socială.

“Dacă aş câştiga, mi-aş cumpăra o casă, că de asta am nevoie. Nu joc întotdeauna, dar acum m-a atras câştigul”, a spus Florentina, în vârstă de 29 de ani, în timp ce stătea la rând, la o agenţie de pe Mihai Bravu.

Aceasta este ultima rundă din seria Tragerilor Speciale ale Primăverii, iar Loteria Română a suplimentat fondul de câştiguri al categoriei I cu suma de 150.000 lei.

La categoria I se înregistrează, în prezent, un report în valoare de peste 23,5 milioane de lei, astfel că, pentru tragerea de astăzi, se estimează un fond de căştiguri în valoare de peste 6,1 milioane de euro.

Bucureştenii nu s-au înghesuit la Loto 6/49

În agenţiile Loteriei Române de pe Bulevardul Mihai Bravu şi de pe strada Popa Tatu erau astăzi, în jurul prânzului, aproximativ cinci persoane care stăteau la coadă pentru a completa taloane pentru extragerea de astăzi.

 La agenţia de pe strada Popa Tatu la ora 9.30 se îngrămădeau să completeze taloanele 6 din 49 doar trei bucureşteni.

Vânzătorii de la agenţii sunt încrezători că mai târziu o să vină mai mulţi bucureşteni să îşi încerce norocul. La o agenţie de pe Şoseaua Mihai Bravu astăzi dimneaţă la ora 11.00 erau în jur de 15 persoane.

Unii încercau doar o singură variantă, iar alţii mai tenace, îşi  încercat până la şase variante. “Cine ştie?”, era întrebarea care le stătea pe buze celor prezenţi azi-dimineaţă. “Poate o să câştig şi eu măcar o dată”, a conchis un bătrân ce stătea la coadă.


“Joc de obicei 5 lei în fiecrea săptămână, că cine ştie de unde sare norocul?”
Silvia Ciucă, 72 de ani, pensionară

 “Acum am jucat 60 de lei, iar până acum n-am câştigat mai mult de 10 lei. Am pus 5 variante săptămâna asta”
Ştefan Dragomir, 44 de ani electrician

“Am două variante, 10,5 lei. nu joc de obicei, dar am trecut pe lângă agenţie şi am zis să încerc”
Nicolae Constantin, 78 de ani, pensionar

Potul cel mai mare, peste 12 milioane de euro

Cel mai mare premiu din istoria 6 din 49 a fost câştigat  pe 27 ianuarie 2008 şi a fost în valoare de 12,45 milioane euro, iar ultimul premiu, de aproximativ 290.000 euro, a fost câştigat pe 14 decembrie 2008. Un alt premiu important din istoria Loteriei Române a fost de 10,45 de milioane de euro şi a fost câştigat de un tânăr din Călăraşi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite