Bucureşti: Petrecere mare la Fabrica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celor care vor şi puţină distracţie în noaptea de Înviere, le recomandăm să pună umărul la reuşita unui nou festival, în care se vor produce Timpuri Noi, Trupa Veche, Zob şi

Celor care vor şi puţină distracţie în noaptea de Înviere, le recomandăm să pună umărul la reuşita unui nou festival, în care se vor produce Timpuri Noi, Trupa Veche, Zob şi OCS.

Concertele live sunt la mare căutare, iar acum aveţi ocazia să participaţi la unul care se anunţă interesant, sâmbătă, pe 26 aprilie, în Club Fabrica, începând cu ora 21.00. Locaţia, situată pe strada 11 Iunie, nr. 50, în zona Parcului Carol, organizează, sâmbătă seara, prima ediţie a festivalului Funk Rock Hotel - Muzică live în Club Fabrica. Scopul acestui festival este de a promova muzica live şi, chiar dacă scena nu este tocmai mare, organizatorii spun că petrecerea şi voia bună sunt asigurate.

Sâmbătă, publicul va avea parte de concerte susţinute de trupe precum veterana Timpuri Noi, tânăra şi nonconformista Omul cu Şobolani, refăcuta Trupa Veche, Zob şi necunoscuta The Mood.

După terminarea concertelor live, pentru cei care doresc să petreacă în continuare în club, DJ Teo promite că nu va lăsa platanele să se răcească deloc. Acest concert este organizat de JijiEvent, care cu această ocazie doreşte să lanseze un nou brand de evenimente care să promoveze mai multe stiluri, considerate încă underground, în România. Festivalul se doreşte a fi unul anual.

Biletele costă 35 lei şi pot fi cumpărate de la sediul clubului Fabrica, dar şi din reţeaua magazinelor Diverta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite