Bucureşti: Mirese la paradă, pe Calea Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de femei îmbrăcate în rochii de mireasă au defilat, ieri, prin centrul Capitalei. Promenada mireselor a pornit din alveola de pe Şoseaua Kiseleff, la ora 10.00, şi s-a încheiat după aproximativ patru ore în faţa Palatului Parlamentului.

Marşul „Bride Parade“ a început pe Şoseaua Kiseleff, a continuat pe Calea Victoriei şi s-a terminat în faţa Palatului Parlamentului. Invitata specială a evenimentului a fost cântăreaţa Loredana Grozea, care a venit, ca toate celelalte participante, îmbrăcată în mireasă.

„O singură dată am purtat rochia de mireasă şi mi-a părut rău că nu am mai apucat să o port. Ziua nunţii este cea mai frumoasă din viaţa oricărei femei“, a recunoscut Loredana, care a purtat o rochie de mireasă special creată pentru acest eveniment.

Pe tot parcursul defilării, miresele au fost însoţite de prieteni şi membri ai familiilor lor. „Acum de-abia pot şi eu să mă bucur de rochia de mireasă, pentru că la nuntă aveam atâtea pe cap, încât nu am avut timp“, recunoaşte Ioana, din Bucureşti, venită la paradă împreună cu soţul şi prietena ei Mihaela, care, deşi nu este căsătorită, a participat la paradă cu o rochie împrumutată.

„Nu m-am gândit până acum serios la măritiş, dar îmi place cum îmi stă”, a spus, zâmbind, Mihaela.

Au venit şi mirese din afara Capitalei

La paradă au fost şi mirese care au venit din afara Bucureştiului special pentru eveniment. Una dintre ele a fost Gabriela Aldescu, de 38 de ani, din Sinaia, care venise împreună cu soţul ei. „E prima oară când port rochia de mireasă după nuntă şi mă simt minunat“, a declarat Gabriela.

Ideea organizării unei parade a mireselor aparţine fotografului Daniel Chindea. „Este un eveniment unic în Europa. Defilarea de astăzi este un moment deosebit pentru tinere, deoarece au ocazia să se simtă, din nou, speciale, ca la propria nuntă.

Pentru cele care nu sunt căsătorite este şi mai deosebit, deoarece au ocazia să vadă cum se vor simţi în ziua nunţii”, a spus Silvia Chindea, directorul media al evenimentului. La finalul paradei, s-a organizat o tombolă unde au fost premiate 16 mirese, premii valorând între 100 şi 1.500 de euro.

Declaraţie:
„Ziua nunţii este cea mai frumoasă din viaţa oricărei femei. Am vrut să îmbrac din nou rochia albă“
Loredana Groza

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite