Bucureşti: Concurs internaţional de proiecte informatice în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 250 de elevi şi studenţi din 27 de ţări vor concura în perioada 24-27 aprilie, la etapa finală a Concursului Internaţional de Proiecte Informatice InfoMatrix 2009, eveniment ce va avea loc la International School of Bucharest din Capitală.

Proiectele vor fi expuse între 24 şi 25 aprilie, în intervalul orar 12.00-20.00. În cadrul evenimentului, vor fi prezentate proiecte înregistrate la cinci  categorii de concurs:  Artă Computerizată, Conţinut digital, Programare,  Programare computerizată, Fotografie.


Cele 130 de proiecte din cadrul etapei finale a concursului au fost selecţionate din peste 1.000 de proiecte înscrise în competiţie, în perioada octombrie 2008 – martie 2009. Cea de-a VII-a ediţie a InfoMatrix se va termina printr-o evaluare a proiectelor finaliste (36 româneşti şi 94 internaţionale), de către un juriu de specialitate. Toate proiectele prezente în expoziţie vor fi evaluate de către un juriu format din ingineri informaticieni, profesori universitari, programatori şi web designeri. Evenimentul este organizat de Lumina Instituţii de Învăţământ în colaborare cu Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite