Bucureşti: Peste 100 de mirese au defilat pe Calea Victoriei (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Bride Parade“  a fost însoţită de fanfară, maşini de epocă şi fotomodele

Startul s-a dat pe Şoseaua Kiseleff din Bucureşti, la ora 10.00 şi după aproximativ patru ore, parada s-a încheiat la Palatul Parlamentului.

Pe tot parcursul defilării, miresele de o zi au fost însoţite de prieteni şi membri ai familiilor lor, care au fost cei mai entuziaşti suporteri. Ei au dus steaguri şi bannere, au fluturat steguleţe şi au aruncat flori.

Loredana, împreună cu cinci fotomodele au format avangarda paradei şi pe tot parcursul evenimentului s-a filmat şi s-au făcut fotografii. Spectaculoasă pe întregul traseu, parada s-a încheiat cu mai multe evenimente supriză.

„E prima oară când port rochia de mireasă după nuntă şi mă simt excelent”, a declarat Gabriela Aldescu, venită tocmai din Sinaia pentru a participa la paradă.

În Piaţa Constituţiei s-au organizat sesiuni foto pe diferite grupe tematice.

Astfel, unele mirese au pozat în paparazzi sau interpreţi rock, în timp ce altele au ales ipostazele romantice sau business. Spectacolul stradal s-a încheiat cu o tombolă cu premii în valoare de 4.000 de euro. S-au câştigat sesiuni foto, o rochie de mireasă sau de seară, sesiuni make-up şi coafură, aranjamente florale.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite