Bucureşti: CONCURS Ultima zi de înscriere pentru tatuajul cu Madonna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti: CONCURS Ultima zi de înscriere pentru tatuajul cu Madonna
Bucureşti: CONCURS Ultima zi de înscriere pentru tatuajul cu Madonna

Fanii divei pop se mai pot înscrie doar până diseară, la ora 22.00, la concursul organizat de „Adevărul de Seară“  în colaborare cu „Black Ink Studio“. Mâine vom publica numele fericitului câştigător al concursului, care va beneficia de un tatuaj gratuit cu Madonna.

Până în momentul de faţă sunt nouă participanţi dornici să aibă un tatuaj cu diva muzicii pop. Loredana-Maria Tănase, din Buzău, a spus că îşi doreşte de când era mică un tatuaj cu Madonna pentru că este artista ei preferată. „Dacă aş câştiga ar fi un vis devenit realitate!“, a subliniat admiratoarea.

Madonna a concertat miercuri la Bucureşti şi astăzi a părăsit România, urmând ca în această seară să susţină un spectacol în Sofia, capitala Bulgariei.

Specialist în tatuaje cu vedete
Alexandru, artistul care va executa tatuajul pentru un fan al cântăreţei, a avut de executat ieri două lucrări şi cu Regele muzicii pop, Michael Jackson.

„Au fost două fete din Bucureşti care şi-au dorit să le fac ceva care să le amintească de idolul lor, mai ales că astăzi se sărbătoreşte ziua lui Michael“, a spus tatuatorul.


Regulamentul concursului
Cei care doresc să participe la competiţie, o pot face la numărul de telefon: 0721.149.743, printr-un mesaj sau apel telefonic, până diseară, la ora 22.00, sau printr-un simplu e-mail, la adresa: bucuresti@adevarul.ro.
Mesajele sau e-mailurile trebuie să conţină: numele întreg şi real al concurentului, numărul de telefon, oraşul în care acesta locuieşte şi motivul pentru care el/ea ar trebui să fie ales/aleasă pentru a fi tatuat gratuit de unul dintre cei mai buni tatuatori din Bucureşti.

Câştigătorul, care va fi desemnat prin tragere la sorţi, va fi anunţat în ediţia de mâine a ziarului „Adevărul de Seară“.
Nu uitaţi să verificaţi adresele de e-mail sau telefoanele până astăzi la ora 24.00, deoarece câştigătorul va fi anunţat de unul dintre reprezentanţii ziarului nostru!

Aşteptăm mesajele voastre! Succes!
 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite