Bucureşti: After school pentru elevii din sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jumătate dintre şcolile din sectorul 1 beneficiază de programe de after school, conform primăriei de sector. Şcoala ,,Sfinţii Voievozi” este una dintre unităţile de învăţământ în care funcţionează un astfel de centru.

Programul after school din cadrul acestei şcoli se adresează copiilor din clasele primare. Cei mici beneficiază de un pedagog care le supraveghează temele, fac meditaţii la limba engleză, la care se adaugă activităţile sportive, precum şi alte activităţi de recreere. De asemenea, elevii beneficiază la prânz de două feluri de mâncare şi desert. În cele două dormitoare a câte 14 paturi, şcolarii se pot odihni după-amiază. Încercăm să “rupem" copiii de televizor, de desenele animate pe care ei le preferă. Este suficient cât timp petrec acasă în faţa televizorului. În cadrul programului zilnic, după ce mănâncă, se recreează un pic ca apoi să poată să-şi facă lecţiile" , a explicat directoarea Şcolii nr. 1 "Sfinţii Voievozi" - Iuliana Soare.

Şcoală cu cabinet logopedic

Prin investiţia Primăriei Sectorului 1, în şcoală a fost amenajată şi o bibliotecă modernă care are şi un spaţiu destinat comunicării pe internet. În plus, clădirea cuprinde şi un cabinet logopedic, o sală de consiliere şi o sală de studiu.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite