Bucureştenii, momiţi cu seminţe de gazon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pliant care se vrea a fi transmis de către Primăria Sectorului 5 a ajuns în cutiile poştale ale cetăţenilor şi-i invită pe aceştia să solicite servicii inexistente pentru spaţiul verde

Un pliant care se vrea a fi transmis de către Primăria Sectorului 5 a ajuns în cutiile poştale ale cetăţenilor şi-i invită pe aceştia să solicite servicii inexistente pentru spaţiul verde dintre blocuri

În urmă cu mai bine de o lună, în cutiile poştale din sectorul administrat de Marian Vanghelie au apărut nişte pliante prin care oamenii sunt informaţi despre felul cum pot solicita de la Administraţia Domeniului Public (ADP) sector 5 seminţe de gazon şi plante pentru amenajarea spaţiilor dintre blocuri. Asociaţiile care au făcut această cerere s-au trezit că de fapt nu primesc nimic, iar Vanghelie spune că pliantul nu a fost trimis de el.

"Vă aşteptăm la ADP Sector 5 pentru a vă da cu titlu gratuit seminţe pentru gazon, gard viu, pomi, câteva bănci noi şi două-trei măsuţe, în cadrul campaniei de curăţenie de primăvară", scrie în pliantul cu pricina deasupra semnăturii edilului Marian Vanghelie. De asemenea, oamenilor li se mai promit pubele, materiale de curăţenie, sprijin logistic şi muncitori peisagişti. Aceasta, în condiţiile în care sectorul condus de Vanghelie este deficitar atât la personalul din salubritate, cât şi la amenajarea spaţiilor verzi.

Pliantul nimănui

Directorul ADP sector 5, Octavian Mirea, susţine că pliantul nu are corespondent în realitate. "Cererile se fac în toamnă. Dar, în primul rând, noi nu am primit nicio înştiinţare de la primar că trebuie să facem o asemenea acţiune", a spus Mirea. Mai mult, potrivit biroului de presă al sectorului 5, pliantele ar fi o născocire a adversarilor politici ai lui Marian Vanghelie. "Cei de la PNL mi-au falsificat nişte chestii şi semnătura. O să informez şi cetăţenii. În momentul în care îl schimb pe viceprimar, fac şi această informare", a spus primarul Marian Vanghelie. "PNL sector 5 nu se ţine de glume, mă îndoiesc că cineva de la organizaţie are cunoştinţă de aşa ceva", spune Alina Gorghiu, consilier PNL.

Cei de la PNL mi-au falsificat nişte chestii şi semnătura. O să informez şi cetăţenii.
Marian Vanghelie

Audienţe fictive

În caz că locuitorii sectorului nu primesc atenţia scontată din partea funcţionarilor, aceştia sunt aşteptaţi, potrivit pliantului, cu reclamaţii direct la biroul primarului, în fiecare duminică, între orele 10.00 şi 18.00, la sediul Primăriei Sectorului 5. Acest program este însă greşit. Mai mult, biroul de presă al Primăriei Sectorului 5 susţine că edilul Vanghelie nu are niciun program de audienţe.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite