Bucureştenii au intrat din nou la apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

arătat mai bine. Mai multe pasaje au fost inundate, iar canalele au refulat. Apa s-a acumulat pe carosabil, iar traficul rutier a fost blocat pe majoritatea arterelor de circulaţie. Copaci rupţi de

arătat mai bine. Mai multe pasaje au fost inundate, iar canalele au refulat. Apa s-a acumulat pe carosabil, iar traficul rutier a fost blocat pe majoritatea arterelor de circulaţie. Copaci rupţi de furtună au distrus în cădere maşinile parcate la "umbra" lor.
Cele mai afectate au fost zonele cunoscute "cu probleme", din sectoarele 3 şi 6, cartierele Olimpia şi Giuleşti-Sârbi. De fiecare dată autorităţile sunt luate pe nepregătite. Practic, după ploaia de câteva ore, nu a existat zonă din Bucureşti care să scape de apă: Valea Cascadelor, Piaţa Presei Libere, şoseaua Virtuţii, Calea Crângaşi, Bulevardul Aviatorilor, în zona restaurantului Pescăruş, Splaiul Independenţei - între Pod Haşdeu şi Pod Izvor, Prelungirea Ghencea, B-dul Basarabia, B-dul Nicolae Grigorescu intersecţie cu strada Liviu Rebreanu, şoseaua Vitan-Bârzeşti, Piaţa Unirii. Ca de fiecare dată, edilii au fost surprinşi de cantităţile abundente de apă. La fel şi societatea Apa Nova, care a anunţat într-un comunicat că ploile care s-au abătut asupra Capitalei… nu au fost anunţate. şi asta cu toate că Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor a emis, vineri, o avertizare meteorologică pentru 33 de judeţe, între care şi Capitala. Există sfaturi pentru şoferi, să evite anumite zone "cu risc", nu însă şi pentru locuitorii care la fiecare ploaie se trezesc cu apa peste ei.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite