Bucureştean omorât de furtună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma vijeliei puternice de ieri seară, un bărbat care se afla în trecere pe o stradă din cartierul Floreasca a murit după ce a fost surprins de un zid peste care a căzut un copac. Pomul,

În urma vijeliei puternice de ieri seară, un bărbat care se afla în trecere pe o stradă din cartierul Floreasca a murit după ce a fost surprins de un zid peste care a căzut un copac. Pomul, cu o înălţime de 25-30 de metri, a fost smuls de vânt, iar în cădere a distrus un gard al unui imobil, mai multe cabluri electrice, apoi l-a surprins pe bărbatul de aproximativ 55-60 de ani.

Furtuna a făcut ravagii în Bucureşti

Mai mulţi copaci au fost rupţi iar principalele artere de circulaţie au fost inundate. Două pene de curent au afectat Cartierul Militari. Răzvan Murgeanu , viceprimarul Capitalei a fost direct afectat de vijelie. La scurt timp după începerea furtunii, un copac a căzut exact peste maşina unui prieten de-al său pe care, de obicei, o conduce el. Autoturismul se afla în faţa casei viceprimarului.

"Săgeata Albastră", deraiată

Tot aseară, un tren Săgeata Albastră , care circula pe ruta Bucureşti- Craiova, a deraiat, în apropiere de Găeşti , după ce un plop s-a prăbuşit peste unul dintre vagoane. Mecanicul locomotivei a fost rănit uşor. Niciunul dintre pasageri nu a păţit nimic. Tot la Găeşti, furtuna a smuls cinci acoperişuri fiind avariate 15 maşini.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite