„Bryan Adams, hărţuit de doi români” - Revista presei spaniole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie şi un copil de na’ionalitate română îl urmăresc de câteva săptămâni pe muzicianul pop-rock Bryan Adams. “Fanii” s-au instalat la poarta casei lui din Londra şi nu mai vor să plece, urmârindu-l peste tot pe unde se deplasează. Cântăreţul a depus un denunţ la Scotland Yard împotriva lor.

Arestaţi în Arroyo în timp ce fugeau într-un taxi, după ce au furat bijuterii în valoare de 70.000 de euro”, informează „Norte de Castilla”. Cei doi delicvenţi sunt cetăţeni de naţionalitate română care au furat dintr-un magazin de bijuterii, după ce au bătut şi imobilizat pe proprietarul localului. Bijuteriile furate se ridică la o valoare de 70.000 de euro. După comiterea infracţiunii, au luat un taxi, sperând că, în felul acesta, vor scăpa de poliţie.

Campania , nu face faţă mulţimii celor fără casă”, titrează „El Pais”. Reportajul prezintă situaţia disperată a multor persoane care, rămase fără casă, apelează la ajutorul primăriei pentru a putea dormi sub un acoperiş.  Campania împotriva frigului, lansată ca în fiecare an de primăria din Madrid, a adunat anul acesta mai mulţi nevoiaşi ca oricând. Mulţi spun că principala cauză este criza economică mondială, care a îngroşat rândurile celor care trăiesc pe străzi.

Hărţuit?”, se întreabă revista „26 noticias” despre vedeta rock Bryan Adams. Conform informaţiilor oferite de publicaţia spaniolă, vedeta declară că o femeie şi un copil, ambii de naţionalitate română, îl urmăresc de mai multe zile. Din spusele acestuia, cei doi l-au abordat într-o zi în timp ce mânca într-un restaurant, cerându-i un autograf, şi de atunci nu a mai scăpat de ei. Aceştia s-au instalat la uşa casei lui din Londra şi nu mai vor să plece.

Decembrie cultural în San Fernando de Henares”, publică ziarul spaniol „Este de Madrid”. După mai multe luni în care Teatrul din Centrul Cultural Federico Garcia Lorca, Alcala de Henares, a fost închis din cauza unor lucrări de modernizare, acesta va fi redeschis în luna decembrie. Vor fi organizate ateliere de creaţie pentru copii, iar biblioteca din centrul cultural va dedica o parte din program proiectului adresat românilor. Cei mici vor putea viziona documentare de prezentare a României.

Garda Civilă a arestat trei tineri care furau din case”, scrie „Europa Press”. Garda Civilă din Extremadura a arestat, zilele trecute, trei români, unul dintre ei minor, surprinşi încercând să fure dintr-o casă din localitatea Almendralejo. În aceeaşi noapte, cei trei au furat mai multe cutii cu artificii dintr-un depozit de materiale pirotehnice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite