Kitty Cepraga va juca rolul lui Brigitte Bardot - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kitty Cepraga va juca rolul lui Brigitte Bardot - Revista presei mondene
Kitty Cepraga va juca rolul lui Brigitte Bardot - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre rolul pe care urmează să îl joace Kitty Cepraga, părerea actorului Brad Pitt despre el sau reacţia lui Dani Oţil la plecarea Mihaelei Rădulescu în Franţa. Printre alte subiecte, Botezatu s-a supărat pe manechine, iar Michael avea o avere secretă de 5.500.000 $.


Kitty Cepraga va juca rolul lui Brigitte Bardot.

Cristina Cepraga a fost aleasă, de curând, să joace în filmul “Ces amours la”, filmat parţial în România, urmând să interpreteze rolul Brigitte Bardot. Actriţa nu este singura româncă prezentă la casting, rolul fiind dorit şi de Iulia Vântur, care a fost însă respinsă, scrie Click. Cristina Cepraga se poate mândri că a reuşit să îşi facă un nume în industria filmului, deşi nu a interpretat până acum roluri de mare anvergură.

Brad Pitt: "Îmi place de mine!". Actorul american Brad Pitt, de 45 de ani, a mărturisit recent că se simte împăcat cu vârsta sa şi că apreciază această perioadă de maturitate din viaţa lui, informează Click. “Nu mai sunt un puşti, acum am şase copii”, a declarat Brad Pitt pentru publicaţia germană Bild. În acelaşi interviu, Brad Pitt a mărturisit că nu se teme să îmbătrânească: “Nu, dimpotrivă, chiar îmi place. E o etapă bună din viaţa mea”.

Dani Oţil: "Mă simt fără vlagă!". Dani Oţil pare că suferă profund in urma despărţirii de Mihaela Rădulescu, după ce aceasta s-a mutat, împreună cu fiul ei, în sudul Franţei. Vedeta matinalului de la Antena 1 a postat, cu câteva zile în urmă, pe blogul personal, un mesaj în care descrie starea prin care trece în aceste zile, potrivit Libertatea. “Poate aţi fost bolnavi o perioadă mai lungă sau poate v-a fost greu într-un anumit moment al vieţii. Sunt zile în care mă simt fără vlagă”, se adresează Dani cititorilor săi.

Botezatu s-a supărat pe manechine. Designerul Cătălin Botezatu s-a înfuriat pe propriile sale modele, pentru că nu i-au tratat rochiile cum se cuvine. Aflate în culisele Festivalului de la Mamaia, aşteptând să le vină rândul să intre pe podium, manechinele au catadicsit să se aşeze îmbrăcate cu creaţiile lui Botezatu pe o saltea. Când le-a văzut, designerul a făcut o criză de nervi, întrucât rochiile erau foarte delicate şi cusute cu multe paiete şi cristale, scrie Cancan.

Michael, avere secretă de 5.500.000 $. Deşi se credea că regele muzicii pop, Michael Jackson, era falit şi avea doar datorii, se pare că acesta deţinea o avere secretă de 5,5 milioane de dolari, anunţă Libertatea. Dezvăluirea a fost făcută de doctorul Tohme Tohme, care era şi consilier financiar al cântăreţului. Acesta a înmânat recent banii administratorilor averii megastarului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite