Brenciu, cheia intrării în Uniunea Europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

să i se întâmple la fel şi în viaţa reală. Asta nu înseamnă că la platou nu e tată şi când merge camera, şi când nu, pentru că toţi cei patru copii îl strigă "tata" şi îl iau de

să i se întâmple la fel şi în viaţa reală. Asta nu înseamnă că la platou nu e tată şi când merge camera, şi când nu, pentru că toţi cei patru copii îl strigă "tata" şi îl iau de sfetnic în toate problemele lor. Un interviu cu Horia Brenciu, care S-A ÎNTORS!!!

- Eşti om bogat sau om sărac? Zi-mi despre personajul tău.
- Titi Prodan este cheia intrării în Uniunea Europeană. Ba mai mult! Este cheia rezolvării problemei încălzirii globale! Plin de viaţă, lipsit de orgolii, mereu cu zâmbetul pe faţă, atent şi iubitor la familia lui, alături de prieteni şi în permanenţă cu soluţii la problemele celorlalţi, îl recomand cu mare căldură pe Titi în topul celor mai altruiste personaje de film din Europa de Est.
- Povesteşte despre cei 4 copiii ai tăi din serial.
- Copiii mei din "Om sărac, om bogat" se numesc Maria (Raluca Popescu), Nikki (Alina Grigore), Dănuţ (Alex Barbă), Bogdan (Alex Mărgineanu) şi sunt mândria mea de tată. şi cum mă ştiu, mi-era imposibil să nu mă ataşez de ei şi în viaţa reală, astfel încât, din Horia, am devenit "tata" în fiecare zi, fie că merge sau nu camera de filmat. Din prima zi, Nikki, fiica mea mai băieţoasă, dar extrem de talentată, s-a aşezat la un pian, găsit pe undeva prin Buftea şi mi-a cântat ceva. Apoi m-a rugat dacă pot s-o iau la primul spectacol cu HB Orchestra, trupa mea. Dănuţ, fiul meu cel mic, în fiecare zi vine lângă mine şi porneşte o discuţie despre viaţă, la care trebuie să fiu foarte atent. Sub ochelarii lui se ascunde un spirit foarte fin. Maria, febleţea mea, are tot timpul emoţii la examenele de la şcoală. Mai nou, am probleme cu băieţii care-i fac tot timpul curte pe platourile de filmare… Iar pe Bogdan, fiul meu cel mare, de cum o să-l vedeţi o să vă daţi seama că-mi seamănă. Dincolo de barba pe care o are, se defineşte clar, faţă de ceilalţi copii, printr-un fel de a fi natural şi mereu inventiv! Mai multe, veţi vedea pe ecran!!!
- Cum e să revii în prim-plan în televiziunea românească?
- Pro TV-ul este un partener sănătos de discuţie, până acum, în special artistic. Toate departamentele pe care am apucat să le cunosc mi-au arătat acest lucru. Sper ca împreună să facem multe lucruri de care telespectatorii să-şi aducă aminte şi peste 50 de ani…
- Din tot ce ai făcut până acum, în care emisiune te-ai simţit cel mai bine?
- Câteodată mă uit retrospectiv şi îmi aduc aminte de emisiunile pe care le-am prezentat de-a lungul celor 13 ani de zile… Nu există una să nu-mi provoace un zâmbet. De adulţi, de copii, de seară, de dimineaţă, de dis-de-dimineaţă, de prânz sau mai ştiu eu ce trăsnaie mai prezentam, fiecare dintre ele mă bucură şi azi. Dar cea mai mare plăcere mi-o provoacă publicul. Fiecare reţine ce i-a plăcut mai mult. Unul mi-a spus de Sarabanda (1999), altul de Tip Top Minitop (1997-1999) sau Kiki Riki Miki (1998), altul de Bingo (2000) sau de Neaţa (2000-2002). Cineva şi-a adus aminte de primul revelion de televiziune, în direct (1993-1994) sau de prima ediţie a Premiilor Industriei Muzicale Româneşti (2001). Dar, apoi, vine singura şi imperturbabila amintire a primei emisiuni de cultură generală din România, din epoca modernă a televiziunii… Robingo!
- Mai ai vreo mascotă Robingo pe-acasă?
- Niciuna.
- Cum e Horia Brenciu de acum faţă de cel de acum 10 ani?
- ştie că nu ştie nimic… După tot ce am făcut, mă gândesc cât de mult mai am de construit, ce mult mai am de dat oamenilor. În toată perioada în care am absentat de pe ecran, aproape 2 ani şi jumătate, am descoperit noi valenţe ale spectacolului. Show-urile de cabaret, pe care le-am realizat, toate producţiile pe care le-am condus mi-au arătat că lumea spectacolului în România mai are mulţi paşi de străbătut.
- Care e emisiunea ta preferată de la tv?
- În România… mai am de aşteptat.
- Vrei copii? Ai cu cine să-i faci? Dacă nu, cum ar trebui să fie persoana cu care să-i faci?
- În viaţă nimic nu-i întâmplător. Faptul că destinul meu s-a unit în toamna asta cu cel al unui serial în care sunt tată a patru copii nu e o chestie aleatorie. Mi s-a spus că pe la episodul 50 sau 60 mă voi săruta… Tot ce e posibil. Oricum, sper să fac acest lucru şi în viaţa reală. Ba mai mult decât atât! Iar femeia aceea, mai ales în perioada asta a vieţii mele, cred că trebuie să îndeplinească o calitate greu de găsit la o persoană… ÎNţELEGEREA!
- Cum merge HB Orchestra?
- Sună mai bine ca niciodată şi are spectacole mai multe ca niciodată. Până în luna februarie a anului viitor, am semnat deja 30 de contracte pentru show-uri în care cânt, alături de orchestră, dar şi pentru producerea mai multor evenimente. Nu ştiu cum va rezista liderul vocal, dar de-aia sunt tânăr! Să muncesc! şi dacă munca îţi şi face plăcere, atunci energia se dublează!!!
- Când scoţi un album?
- Când voi găsi compoziţiile care să mă definească!

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite