Dani Coman: "Mincă a fost îngerul păzitor al Braşovului" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dani Coman: "Mincă a fost îngerul păzitor al Braşovului" - Revista presei sportive
Dani Coman: "Mincă a fost îngerul păzitor al Braşovului" - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre declaraţiile lui Dani Coman în legătură cu meciul Urziceniului cu Braşovul, problemele la aductori ale lui Golansky sau problemele în trafic create de autocarul Stelei. Printre alte subiecte, Goian a câştigat procesul cu Steaua la FIFA, iar Marian Iancu susţine că bănăţenii vor trata cu cea mai mare seriozitate meciul cu Astra Ploieşti.


Dani Coman: "Mincă a fost îngerul păzitor al Braşovului".

Unirea Urziceni a pierdut în Cupă în faţa Braşovului şi rămâne să se bată doar pe două fronturi, campionat şi Ligă. Accidentat, Dani Coman a fost înlocuit cu brio de Mincă. Robocop îl laudă pe fostul portar al Rapidului, despre care spune că a fost un adevărat înger păzitor! Mincă a jucat foarte bine, a fost îngerul salvator al Braşovului, mai ales în ultimul sfert de oră, când a fost asediu la poarta noastră", a spus Coman, citat de ProSport.

Golanski nu va juca la Timişoara. Fundaşul dreapta al Stelei are probleme la aductori şi are şanse mici de a juca duminică, la Timişoara. Problemele medicale din cadrul lotului îi dau mari bătăi de cap lui Mihai Stoichiţă înaintea meciurilor cu Bistriţa şi Poli Timişoara. Unul dintre jucătorii care nu vor evolua în nici una dintre cele două partide este Pawel Golanski, care resimte dureri la aductori, scrie Gazeta Sporturilor.

Autocarul Stelei a dat traficul peste cap. 
Autocarul Stelei a dat peste cap traficul în parcarea aeroportului ieri după-amiază. Steaua a decolat spre Cluj. Abia a plecat spre Bistriţa, acolo unde aşteaptă Halagian, singurul antrenor fără laptop din Liga 1, anunţă GSP TV.

Goian a câştigat procesul cu Steaua la FIFA.
Goian a câştigat procesul cu Steaua la FIFA, iar patronul din Ghencea e obligat să-i plătească peste 20 de mii de Euro. Când a fost transferat în Italia, la Palermo, lui Goian i s-a propus să renunţe la ultimul salariu de la Steaua. Goian n-a acceptat şi s-a dus până la FIFA să-şi recupereze banii de la Steaua - peste 20 de mii de euro, potrivit Sport.ro.

Iancu: "Respectăm Cupa României, chiar dacă ea nu ne-a respectat". Finanţatorul echipei FC Timişoara, Marian Iancu, susţine că bănăţenii vor trata cu cea mai mare seriozitate meciul cu Astra Ploieşti, din optimile de finală ale Cupei României. Oficialul "violeţilor" a declarat, în exclusivitate pentru Sport Total FM, că obiectivul formaţiei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău este de a câştiga fiecare competiţie în care este antrenată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite