Răzvan Lucescu: "Cred că Braşovul va juca finala" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre părerea lui Răzvan Lucescu în legătură cu evoluţia echipei FC Braşov, alarma din cauza unor probleme de sănătate ale lui Nicolae Manea sau părerea lui Iancu despre meciul Timişoara - Dinamo. Printre alte subiecte, Hagi este chemat să antreneze Farul, iar Alexandru Boc spune că obiectivul Ligii este de a stopa huliganismul.

Răzvan Lucescu: "Cred că Braşovul va juca finala”. Selecţionerul Răzvan Lucescu a lăudat prestaţia foştilor săi elevi de la FC Braşov, despre care spune că vor juca finala Cupei. "M-am simţit foarte bine la Braşov, la fel ca şi data trecută. Sunt amintiri frumoase care nu le uiţi uşor. Eu nu sunt supertiţios şi nu pot spune că le port noroc. Braşovul câştigă pentru că joacă bine, jucătorii sunt bine aşezaţi în teren. Au meritat şi astăzi victoria. Sunt meciuri interesante, meciuri care te duc în semifinale. Sunt covins că şi celelalte partide vor fi la fel de încinse şi disputate. Eu cred că Braşovul va ajunge să joace finala", a declarat fostul antrenor al Braşovului, citat de ProSport.

Nae Manea şi trei jucători ai lui Gaz Metan sunt suspecţi de gripă nouă.
Giuleştiul e în alarmă din cauza unor probleme de sănătate ale lui Nicolae Manea. Rapidiştii se tem să nu rămână fără antrenor până vineri, când au meci cu Gaz Metan Mediaş! Tehnicianul de 55 de ani s-a speriat că ar putea avea gripă porcină şi a mers la medic. "Mi-a zis că nu am toate simptomele, deci n-ar fi gripă nouă. Dar mă ustură rău de tot pe gât şi pe nas! Doamne fereşte!", a povestit Manea, care nu ezită să glumească: "Ce-i drept, nici n-avem de unde să iau porcină, că Rapidul n-a prea ieşit prin Europa anul ăsta!", notează Gazeta Sporturilor.

Iancu e sigur că Timişoara o bate pe Dinamo.
"Timişoara bate Dinamo!", este sigur Marian Iancu înaintea derby-ului cu echipa din Ştefan cel Mare. Finanţatorului bănăţenilor nu îi este frică de "câini", dar are totuşi un motiv de îngrijorare. În urmă cu un an, echipa de pe Bega a pierdut în faţa dinamoviştilor după două autogoluri ale timişorenilor. Derby-ul etapei va fi în direct la Antena 1 luni, de la ora 20:45, anunţă GSP TV.

Hagi, chemat să salveze Farul.
Hagi e chemat să antreneze acasă, la Constanţa. Farul i-a făcut oferta. Hagi e aşteptat să-i ia locul lui Şumudică. Dacă Hagi refuză, Farul va negocia cu Sorin Cârţu. Hagi spune că nu-i place să înceapă o treabă la mijlocul sezonului. Acum 4 ani însă, Hagi a preluat Timişoara în iarnă, potrivit Sport.ro.

Boc: "Vom reuşi să stopăm huliganismul". Vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Alexandru Boc, susţine că obiectivul forului este de a stopa huliganismul de pe stadioanele din România. Oficialul a declarat pentru Sport Total FM că doar preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, poate să ţină în frâu cluburile şi se poate lupta cu huliganismul, pentru că acesta încurajează prietenia şi civilizaţia.

Bună dimineaţa!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite