Braşov:„Rulmentistele”, sponsorizate de mai multe firme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii economici braşoveni au răspuns pozitiv apelului lansat de către autorităţi cu privire la susţinerea financiară a echipei de handbal feminin.

Acţiunea de marketing iniţiată la mijlocul lunii martie de către autorităţi în vederea finanţării echipei de handbal „Rulmentul” a dat deja rezultate. Mai multe firme mici şi mijlocii, dar chiar şi persoane fizice autoizate şi-au manifestat interesul să le sprijine pe handbalistele braşovene începând din luna mai. „Sunt lucruri mărunte, dar care adunate la sfârşit costă mulţi bani. Foarte multe firme au contactat fie Primăria, fie direct Clubul şi s-au arătat interesate să colaboreze”, a explicat primarul George Scripcaru.
O parte dintre sponsori au dorit să susţină medicaţia fetelor, transportul până la sala de antrenamente, masa la un restaurant sau chiar şi costul chiriei sau al întreţinerii caselor, unde locuiesc unele sportive.
„Consiliul Local Braşov are o parte din contribuţie la susţinerea echipei, prin punerea la dispoziţie a Sălii Sporturilor pentru antrenamente şi desfăşurarea meciurilor, unde sunt de achitat lunar destule cheltuieli”, a precizat primarul.

Salarii neachitate

În ultimele luni, de la echipa braşoveană au plecat mai multe jucătoare de valoare, pentru că nu şi-au mai primit salariile, unele chiar şi de şase luni. Echipa era în pericol să nu mai poată susţine meciurile din cauza lipsei jucătoarelor. Primarul speră că din luna mai, când se termină acest ciclu competiţional, lucrurile se vor reaşeza, iar echipa va putea să funcţioneze în condiţii bune.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite