Braşov:De ziua lor, copiii din Braşov vor să intre în Cartea Recordurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov:De ziua lor, copiii din Braşov vor să intre în Cartea Recordurilor
Braşov:De ziua lor, copiii din Braşov vor să intre în Cartea Recordurilor

Printre alte manifestări de 1 iunie, picii sunt invitaţi să participle la formarea celui mai lung şir de copii.

În ciuda crizei economice, copiii din Braşov vor fi sărbătoriţi cum se cuvine de 1 iunie. În Piaţa Sfatului vor fi organizate tot felul de spectacole şi concursuri, iar micuţii sunt invitaţi să formeze cel mai lung lanţ de copii, prin intermediul căruia să intre în Cartea Recordurilor. Organizatorii mai promit un spectacol pe cinste oferi de câţiva scafandri care se vor scufunda într-un bazin cu 10.000 de litri de apă, amenajat în Piaţa Sfatului.
Aventuri în parcul „Aventura”
Copiii sunt invitaţi să petreacă o zi plină de suspans la Parcul „Aventura”, din cartierul Noua. Pe lângă traseele amenajate deja aici, special pentru 1 iunie va fi instalată o tiroliană, cu o lungime de 70 de metri, care va traversa lacul din cartierul Noua. Accesul pe tiroliană le va fi permis doar copiilor de peste opt ani. „Ideea organizării acestui eveniment la «Parcul Aventura» a fost a reprezenanţilor Primăriei, pentru că suntem asociaţi. Pentru 1 iunie i-am sprijinit cu amenajarea tirolienei peste lac, în sensul că nu le percepem chirie pentru acest lucru. În fiecare an, Primăria a fost parteneră cu diferite organizaţii care au făcut acţiuni de 1 iunie, însă noi niciodată nu am contribuit financiar la ele, ci doar cu resurse”, a spus Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.
Personajele pădurii au grijă de copii
Supraveghetorii parcului, care vor fi deghizaţi în personaje ale pădurii, vor avea grijă ca micuţii să străbată în siguranţă toate traseele pe care se aventurează. Pe parcursul zilei vor fi organizate trei tombole cu premii şi mai multe concursuri contracronometru pe traseele din parc. Va fi amenajat un stand special pentru pictură faţă, iar un fotograf special angajat pentru 1 iunie va imortaliza cele mai haioase momente. La sfârşitul zilei, fiecare copil va prmi în dar câte un balon cu heliu.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite