Braşov:Aveţi grijă să nu rămâneţi fără provizii de Paşte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magazinele, farmaciile şi instituţiile publice au program special în zilele de sărbători.

Dacă nu v-aţi făcut proviziile pentru masa de Paşte până acum, nu mai aveţi prea mult timp la dispoziţie. Majoritatea supermarketurilor au program special în zilele de sărbătoare, aşa că în seara aceasta vor închide la ora 19.00, cu cîteva ore mai devreme decât de obicei. Mâine toate magazinele din oraş vor fi închise, aşa că nu ar strica să vă aprovizionaţi din timp cu tot ce mai aveţi nevoie. În prima zi de Paşte puteţi ieşi la cumpărături. Cele mai multe hypermarketuri deschid la ora 9.00, însă au program scurt. La Carrefour, de exemplu, este deschis între 10.00 şi 19.00, în timp ce la Real e program până la ora 23.00. Metro şi Selgros funcţionează si ele cu program scurt, până la ora 18.00.
O singură farmacie non-stop
Nici farmaciile nu vor fi deschise după programul normal. O singură unitate, Farmacom 44, cea de la Complexul Mare, va avea program non-stop. În ziua de Paşte vor mai avea program scurt: Ana Farm de pe Calea Bucureşti nr. 91,  care va fi deschisă între orele 9.00 şi 14.00, Cosmopolitan, de pe str. Matei Basarab nr. 6, care are program de la 8.00 până la 16.00. În centru, pe str. Rebublicii vor fi deschise două farmacii: Aurofarm care va funcţiona de la ora 8.00 până la miezul nopţii şi Sensiblu care e deschisă de la 10.00 la 18.00. 
La toate spitalele se asigură gărzile
Daca aveţi urgenţe medicale, puteţi apela cu încredere la Ambulanţă sau SMURD. Unităţile de urgenţă din spitale vor funcţiona non-stop, chiar dacă vor fi de serviciu doar medicii de gardă. Mai rău va fi dacă aveţi probleme cu  dantura pentru că de Paşte, niciun cabinet stomatologic nu asigură urgenţele. Aşa că va trebui să suferiţi până luni sau marţi când medicii vor veni la serviciu.
La Starea Civilă va fi închis
Nici la Starea Civilă nu veţi avea prea mult succes în acest weekend de sărbătoare. S-au oficiat căsătorii doar astăzi până la ora 13.00. Dacă aveţi de înregistrat un deces survenit pe perioada Paştelui, va trebui să aşteptaţi până luni la ora 9.00, deoarece duminică nu veţi găsi pe nimeni la lucru. Nici buletin nu vă puteţi face în acest weekend. Serviciul de Evidenţa Populaţiei îşi va relua activitatea doar marţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite