Braşov: O ursoaică cu doi pui, la plimbare în curtea liceului silvic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva ore, o ursoaică cu doi pui au fost văzuţi scotocind după mâncare în containerele din curtea liceului silvic. Din fericire, în acel moment elevii erau la ore, iar în curtea şcolii nu era nimeni.

Elevii de la liceul silvic „Nicolae Rucăreanu” au avut, astăzi, parte de o oră de zoologie ... pe viu. Înainte de pauza de  la ora 15.00, la containerele din curtea şcolii şi-a facut apariţia o ursoaică însoţită de doi pui. Au scotocit un timp în tomberoane şi, dezamăgiţi că nu au găsit mare lucru de mâncare, s-au retras în pădurea din apropierea liceului.  Din fericire, în acel moment în curtea şcolii nu se afla nimeni, însă elevii au observat urşii şi-au repezit la geamurile claselor să îi vadă mai bine.  Conducerea liceului spune că nu este prima dată când urşii vin la containerele din curte în căutare de hrană şi a cerut autorităţilor locale să ia măsuri urgente, înainte să se întâmple o tragedie. Grupul Şcolar Silvic „Nicolae Rucăreanu” se află pe o alee de sub Tâmpa, foarte aproape de pădure.

Numărul urşilor care trăiesc în judeţul Braşov depăşeşte cu mult rata normală.  Nu există an în care urşii să nu facă victime în rândul oamenilor, iar autorităţile nu au găsit încă nicio soluţie viabilă ca să îi oprească să mai vină în oraş.

Votaţi aici soluţia potrivită pentru a scăpa de problema urşilor.


Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite