Braşov: Unde ne putem distra copiii?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Braşov există câteva cluburi care oferă o gamă variată de jocuri şi organizează petreceri pentru zilele de naştere sau onomasticele copiilor.

Junior Club Oaki, de pe Strada Pârâului nr.20,  este unul dintre locurile unde micuţii se pot distra în voie.  „Ne adresăm copiilor, cu vârste cuprinse între 1 şi 13 ani. Îi distrăm, îi învăţăm să coloreze, le spunem poveşti şi organizăm mici scenete sau teatru de păpuşi. Locul de joacă este prevăzut ca un complex modular, dotat cu obstacole diverse. Avem şi o saltea gonflabilă şi multe jucării pentru distracţie. Dispunem de un program de babysitting, cu personal specializat, care supraveghează micuţii. Părinţii pot sta în spaţiul special amenajat de lângă locul de joacă. De asemenea, organizăm petreceri, la club sau la domiciliu, hoteluri, sedii de firmă şi chiar la botezuri şi tăieri de moţ”, spune Alina Breazu, manager clubul de joacă Oaki.

8 lei o oră de joacă


O oră de joacă la Oaki costă opt lei, iar la patru intrări a cincea este gratuită. Pentru copiii care stau peste două ore se practică un tarif unic de 16 lei. O petrecere la club, cu minim zece meniuri, costă aproximativ 360 de lei. Pentru petrecerile la domiciliu, clubul practică un tariff de 120 de lei pe oră. O Reprezentaţie  la botez sau tăiere de  moţ costă 700 de lei. 
Happy Shark la My Place
Un alt loc de joacă se află în incinta My Place. Happy Shark pune la dispoziţie copiilor o masă de billiard, karaoke, clovni şi jocuri  „Ne adresăm copiilor între 3 şi 14 ani. Taxa de intrare este de 9 lei pe oră. În timp ce copiii se distrează, părinţii pot servi o băutură sau o cafea într-un separeu  situat lângă locul de joacă. Organizăm şi petreceri şi oferim micuţilor torturi personalizate. Petrecerea durează două ore şi intrarea este de 12 lei de copil”, spune Cristina Bolboaşă, managerul Happy Shark.
Mai multe amănunte puteţi citi în "Adevărul de Seară".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite