Braşov: De mâine spitalele braşovene nu mai au manageri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi este ultima zi de contract de management al economistului Mariana Lavinia Rusu, managerul Spitalului Judeţean Braşov, dar şi a celorlalţi 11 directori de spitale braşovene. Cu toţii sunt chemaţi la evaluare, la Direcţia de Sănătate Publică Braşov.

În urma ultimei evaluări a managerilor de spitale din Braşov,  doar 3 dintre ei ar fi trebuit să îşi menţină contractul, şi anume Alexandru Grigoriu – Spitalul de Psihiatrie şi Neurologie, Ioan Măzgăreanu – Spitalul Clinic de Copii şi Felicia Constandiş – Spitalul de Boli Infecţioase.

Contestaţii câştigate

Ceilalţi, printre care şi actualul manager al Spitalului Judeţean , Mariana Rusu, ar fi trebuit să intre în reevaluare. În urma contestaţiilor însă, niciunul nu a mai fost schimbat din funcţie.

Evaluare pe dosar

Activitatea managerilor de spitale este evaluată printr-un dosar care trebuie să conţină toţi indicatorii de calitate, de resurse umane şi financiar-contabili realizaţi în comparaţie cu ceea ce au contractat. Verificarea a început din 25 martie, fiecare zi fiind „dedicată” altui manager de spital. Rezultatele vor fi făcute publice în 15 aprilie.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite