La Braşov a început colectarea echipamentelor electrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma de salubrizare a strâns, la Braşov, 430 kilograme de deşeuri de echipamente electrice şi electronice, în cadrul celei de a treia campanii gratuite de strângere selectivă a acestor

Firma de salubrizare a strâns, la Braşov, 430 kilograme de deşeuri de echipamente electrice şi electronice, în cadrul celei de a treia campanii gratuite de strângere selectivă a acestor echipamente uzate. Potrivit Nicoletei Gagu, reprezentantul de marketing al societăţii Urban SA, care se ocupă de salubrizarea în municipiul Braşov, au fost strânse televizoare, monitoare de calculator, frigidere, radio-casetofoane şi motoare de maşini de cusut. La Braşov, în fiecare lună este organizată o zi a strângerii deşeurilor electrice şi electronice.

Persoanele care nu duc aceste tipuri de deşeuri la locurile speciale de colectare amenajate de municipalitate riscă amenzi între 500 de lei şi 2.500 de lei noi. Activitatea de adunare a deşeurilor electrice şi electronice la Braşov a început în luna noiembrie 2007, iar până în prezent s-au strâns peste 3.500 kg de deşeuri. Acestea au fost transportate la două depozite special amenajate, la inaugurarea cărora a participat şi ministrul mediului, Attila Korodi. Următoarea campanie se va desfăşura în prima sâmbătă din luna februarie, respectiv în 2 februarie 2008. (Sebastian Dan)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite