La Braşov – imobiliare, nu tractoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii Flavus Investiţii, firma care a cumpărat anul trecut platforma industrială Tractorul Braşov, au arătat ieri că nu au obligaţii contractuale privind continuarea producţiei de

Administratorii Flavus Investiţii, firma care a cumpărat anul trecut platforma industrială Tractorul Braşov, au arătat ieri că nu au obligaţii contractuale privind continuarea producţiei de tractoare şi reangajarea salariaţilor. Ei contrazic astfel declaraţiile oficiale din momentul vânzării platformei, declaraţii care au stat la baza declanşării unei investigaţii a Comisiei Europene.

De altfel, existenţa unor asemenea obligaţii ar fi justificat preţul relativ mic, de circa 77 milioane de euro fără TVA, pentru platforma industrială de 120 hectare.

Silviu Savin, administrator Flavus, a mai arătat ieri, citat de Mediafax, că "nu putem produce singuri tractoare", iar dacă până în vară nu vor găsi un partener - producător de tractoare, utilajele vor fi date la fier vechi, suma estimată fiind de "4-5 milioane de euro". În schimb, a anunţat că se aşteaptă la dezvoltarea unor proiecte imobiliare de 800 milioane de euro.

De asemenea, vor fi închiriate hale, de acestea interesându-se inclusiv furnizori ai Ford pentru uzina de la Craiova.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite