Braşov: Faţa frumoasă a All Star Game-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai important eveniment baschetbalistic al sfârşitului de sezon, All Star Game-ul masculin, va avea loc în această seară, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi” din Braşov.

Regalul baschetbalistic a fost precedat de acţiuni caritabile, la care au luat parte câţiva dintre jucători, împreună cu antrenorii Anthony Baldwin („U” Mobitelco Cluj) şi Theo Evans (Energia Rovinari). De asemenea, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Carmen Tocală, a luat parte şi ea la acest eveniment.

În jurul orei 11.00, întreaga delegaţie a ajuns la Spitalul de Copii de pe strada Nicopole, acolo unde au împărţit jucării, dulciuri şi fructe celor mici. Aflaţi în suferinţă, copiii au fost extrem de încântaţi de cadourile primite, mulţi dintre ei declarând că îşi doresc să devină baschetbalişti atunci când vor deveni maturi.

Printre numeroşii sportivi prezenţi la Spitalul de Copii s-au numărat şi JuJuan Cooley (Bc Târgu Mureş), Bryant Matthews (CSU Sibiu) sau Arvydas Cepulis (Asesoft Ploieşti), ultimul glumind în permanenţă cu tehnicianul lui „U” Mobitelco Cluj, Anthony Baldwin. „Măcar o dată pe an, Asesoft şi Mobitelco Cluj luptă pentru aceiaşi cauză. Ne războim întreg sezonul, dar în astfel de momente suntem cei mai buni prieteni”, a precizat Cepulis.

Tocală şi Baldwin, mulţumiţi de rezultatele acţiunii


Astfel de momente ar trebui să repete de mai multe ori pe an. Este foarte important să dăruim din puterea noastră de luptă şi celor aflaţi în suferinţă, pentru a le alina măcar o parte din durere. Dacă am reuşit să smulgem un zâmbet pe faţa celor mici, înseamnă că ne-am făcut datoria şi am realizat ceva pentru comunitatea în care trăim”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de baschet, Carmen Tocală.

Am participat cu mare plăcere la această acţiune, în încercarea de a le aduce o bucurie acestor copii care au fost loviţi de soartă. Suntem mulţumiţi că am reuşit să le aducem o bucurie celor mici, iar astfel de momente îţi aduc o satisfacţie sufletească nemăsurată. Trebuie să mulţumim că suntem sănătoşi, să fim mai responsabili şi să ne gândim la cei aflaţi în suferinţă. Sper să lăsăm o amintire plăcută copiilor şi să le aducem o satisfacţie acum, în preajma sărbătorilor”, a subliniat antrenorul lui Mobitelco Cluj Napoca, Anthony Baldwin.

Toate amănuntele legate de evenimentul numărul 1 al baschetului masculin autohton le puteţi afla din suplimentul „Adevărul Sporturi”, care va fi distribuit gratuit astăzi, celor prezenţi la Sala Sporturilor. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite