Braşov: O familie cu opt copii a rămas pe drumuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa din structură de lemn s-a aprins din senin şi a ars ca o torţă. O fetiţă de cinci ani a scăpat ca prin minune, alunecând în beci prin trapa lăsată deschisă. Din primele cercetări a reieşit faptul că incendiul a fost provocat chiar de către capul familiei.

Incendiu devastator în această după-amiază în comuna Moeciu. O casă din zona Drumul Carului în care locuia o familie cu opt copii s-a aprins din senin, iar în câteva minute s-a făcut scrum. Casa era construită în totalitate din lemn, iar flăcările s-au extins într-o clipă. În acel moment în locuinţă se aflau doar cinci dintre membrii familiei, restul copiilor fiind la şcoală. Părinţii alături de doi dintre micuţi au reuşit să se salveze din flăcări, numai că fetiţa de cinci ani nu a fost de găsit. În ajutorul familiei au sărit şi vecinii, dar având în vedere că locuinţa era destul de izolată aceştia au ajuns destul de târziu. Popmpierii au intervenit şi ei cu dificultate, stingerea flăcărilor durând mai bine de două ore.

Transportaţi la spital


După ce vacarmul a luat sfârşit pompierii au găsit-o şi  pe micuţă, care rămăsese prizonieră în subsolul imobilului. Aceasta a avut norocul că a alunecat prin trapa de la beci care rămăsese deschisă. Fetiţa nu a fost rănită grav numai că era foarte speriată. Ceilalţi membrii ai familiei s-au rănit în timp ce au ieşit din casă printre flăcări şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Din primele cercetări efectuate de către poliţiştii din oraşul Zărneşti a reieşit faptul că locuinţa a fost incendiată chiar de către capul familiei, pe fondul unui conflict spontan cu soţia. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite