Braşov: „În centru nu sunt suficiente locuri de parcare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

brasov.adevarul.ro demarează campania de redefinire a Braşovului. În fiecare dimineaţă,  va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de braşoveanul al cărui portret îl găsiţi în aceeaşi zi, în „Adevărul de Seară”, ediţia de Braşov.

Radu Pârvu, de 23 de ani, s-a specializat în aplicaţii web şi conduce cu success o firmă cu 13 angajaţi.

Tânărul a fost întotdeauna pasionat de calculatoare şi informatică. S-a apucat serios de studiat prin clasa a VIII-a şi a intrat cu brio la Liceul de Informatică. La 15 ani s-a gândit că poate face şi nişte bani din pasiunea lui, aşa că a făcut primul soft, destinat agenţiilor imobiliare.

Braşovul frumos: „Îmi place foarte mult arhitectura oraşului, clădirile vechi sunt foarte frumoase. Îmi mai place că avem mult spaţiu verde, iar dacă vreau să ies la aer, am unde să merg. Şi nu în ultimul rând, cred ca circulaţia în oraş este organizată foarte bine. Chiar dacă e aglomerat şi sunt multe maşini, se circulă destul de bine în Braşov.”

Braşovul urât: „Nu-mi place că în centru nu sunt suficiente locuri de parcare. În cartiere e bine, din punctul ăsta de vedere, dar acolo nu îmi plac blocurile. Urăsc aglomeraţia de blocuri înalte şi gri, din perioada comunistă. Şi tot legat de cartiere, sunt dezamăgit că mai există găşti de cartier. Nu ca la nivelul anilor trecuţi, dar tot mai sunt.” 

Citiţi povestea lui Radu Pârvu
.

Campanie online - Braşovul în oglindă

image




Scrieţi-ne despre lucrurile care vă plac, dar şi despre cele mai puţin plăcute, din Braşov, la adresa brasov@adevarul.ro. Cele mai interesante opinii vor fi publicate pe site-ul brasov.adevarul.ro

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite