Braşov: Slujbă pentru homosexuali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câţiva reprezentanţi ai Organizaţiei Noua Dreaptă de la Braşov au participat, sâmbătă după-amiază, la biserica din Poiană, la o slujbă religioasă pentru „iertarea păcatelor homosexualilor“.

„Trebuie să fie conştienţi că nu toată lumea este de acord cu ceea ce au făcut, mai ales că au ales să desfăşoare acest concurs cu Miss sau Mister Gay Europe în Postul Paştelui. Noi considerăm că homosexualitatea este o boală şi un păcat, care se pot vindeca. Ne rugăm pentru ei şi sperăm ca slujba religioasă să-i ajute", a spus liderul Organizaţiei Noua Dreapta de la Braşov, Cristian Grigoraşi.

 Manifestarea a venit ca un răspuns la organizarea, în premieră pentru România, a concursului Mister Gay Europe. Astfel, în timp ce preotul se ruga pentru păcatele homosexualilor, în Clubul Avalanche din Poiana Braşov, aflat la nici 500 de metri de lăcaşul de închinăciune, se desfăşura finala competiţiei.

Concursul a reunit reprezentanţi ai comunităţilor gay din Europa, iar câştigătorul urma să fie desemnat după miezul nopţii. România a fost reprezentată de Nicu Manea, specialist în Resurse Umane, care locuieşte în Argeş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite