Arestare în cazul crimei de la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au reţinut, ieri, un tânăr de 21 de ani suspectat de comiterea oribilei crimei de marţi, din cartierul Noua, când Violeta Teo­dorescu, o doctoriţă de 45 de ani, a fost ucisă.

Erwin Victor Preş­merean (foto) a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar a făcut recurs susţinând că este nevinovat, deşi la locul crimei au fost găsite amprentele lui. Preşmerean le-a declarat anchetatorilor că a avut legături cu familia avocatului Victor Teodorescu, însă nu o cunoştea personal pe soţia acestuia.

În cauză, este cercetat şi fratele tânărului. Mama celor doi este o fostă clientă a avocatului Victor Teodorescu, soţul victimei. Violeta Teodorescu a fost înjunghiată cu un cuţit de 25 de ori în gât şi lovită în cap de cel puţin 15 ori cu un corp dur. În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că din locuinţa soţilor Teodorescu nu a dispărut niciun bun de valoare. De asemenea, s-a stabilit că nu au existat urme de forţare a uşilor de acces sau a ferestrelor. Acestea erau închise, dar nu încuiate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite