Braşov: Vasilica Mihai, una din victimele taximetristului ucigaş, ar fi împlinit ieri 28 de ani/ Galerie foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia tinerei a făcut un parastas cu tort, ouă roşii şi băutură, în cimitirul din Zărneşti.

Pentru că Vasilicăi îi plăcea să îşi serbeze ziua de naştere,  mama fetei a decorat mormântul cu flori, lumânări şi ouă roşii. A adus un tort şi sucuri pe care le-a împărţit celor prezenţi alături de tricouri şi poze cu Vasilica. „ Am ales să venim la cimitir pentru că aici sunt osemintele ei. E tot ce a mai rămas de la ea“ a spus Maria Stoica, mama Vasilicăi Mihai.

Nu au găsit lăutari


Familia a vrut chiar să îl aducă pe Nicolae Guţă deoarece era preferatul fiicei ei. Cântăreţul nu a putut venit, iar familia nu a găsit alţi lăutari. Mulţi au refuzat deoarece au fost şocaţi de modul în care a murit tânăra. Femeia a pus la mormânt şi un permis de conducere pe care a pus poza fetei pentru ca nimeni să nu uite că Vasilica a fost omorâtă pentru 2000 de euro pe care îi dăduse criminalului să o ajute la obţinerea carnetului de conducere. „Am vrut să îl chemăm pe Nicolae Guţă pentru că era fana lui. Avea toate casetele cu el, dar nu am dat de el pentru că e bolnav. Vasi acum nu se mai poate bucura de nimic. Monstrul a omorât-o. Suntem terminaţi. A procedat ca în filmele de groază. Păi criminalul ăsta, Satana, în iarna lui 2007 a avut un accident de maşină. El era la volan când s-a rostogolit cu maşina şi a intrat într-o cruce din cimitr. Ăsta a fost un semn!”, spune Maria Stoica.

Plânsă de familie şi vecini


Surorile o plâng şi acum pe Vasilica. „A avut încredere în criminalul ăsta, dar el a urmărit numai banii. Ai muncit atâţia ani şi acum te mănâncă tărâna! De ce s-a întâmplat asta cu tine?” , a a plâns lângă mormânt Cristina, sora Vasilicăi. Nici vecinii nu pot înţelege de ce fata a avut  o soartă atât de crudă. „O ştiam pe Vasilica de când era copil. Mergea la mătuşa mea să îi facă tort de ziua ei. Era aşa o fată veselă, plină de viaţă şi cuminte. E îngrozitor ce s-a întâmplat cu ea. Eu numai când îl văd pe criminal la televizor nu mai pot să dorm noaptea. Cât a avut Vasilica bani a fost bine, pe urmă a văzut broaşte testoase în locul ei”, a declarat Maria Banu, vecină cu familia Vasilicăi Mihai.

Şi-a pus un cablu în jurul gâtului

Fosta iubită a traximetristul este şi acum în stare de şoc. Ea a povestit la termenul de luni al procesului prin ce a trecut „Era foarte gelos. Am vrut să mă despart de el, dar de fiecare dată îmi spunea că se va sinucide. Odată a luat un cablu şi şi l-a trecut în jurul gâtului. M-am speriat. Am încercat să mă întâlnesc şi cu alte persoane, dar le afla numărul de telefon şi le ameninţa. A fost un coşmar“ a declarat în faţa instanţei Alexandra Lăcătuş. Mai mulţi martori citaţi în dosar au povestit că taximetristul ucigaş s-a folosit de ei să ia credite bancare. „Am luat un credit pentru el. 8700 de euro şi 50 de milioane de lei vechi. A zis că plăteşte el, dar nu am făcut nici un act. Acum plătesct eu“ a spus Duicu Florian fost amic cu criminalul.


Vezi galeria foto!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite