Braşov: Uzina Rulmentul Braşov se va vinde pe bucăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uzina Rulmentul Braşov se va vinde pe bucăţi, după ce, joi, cea de-a doua licitaţie de după anularea vânzării acesteia către SC Tâmpa Resorts SRL a eşuat.

Nici la această licitaţie nu s-a prezentat nimeni interesat de preluarea platformei industriale Rulmentul, mai mult, nu s-a arătat nimeni interesat de achiziţionarea caietului de sarcini privind licitaţia. La licitaţia de joi, preţul de pornire a licitaţiei a fost acelaşi cu care anul trecut Tâmpa Resorts cumpărase uzina, adică 35 de milioane de euro, transmite NewsIn.

Conform spuselor reprezentantului consorţiului de lichidatori, Vasile Godâncă, în data de 29 aprilie va fi organizată o adunare generală a acţionarilor, urmând ca aceasta să ia hotărârea vinderii pe bucăţi a platformei industriale, adică a utilajelor, clădirilor şi, în final, a terenului.

Reamintim că licitaţia câştigată de Tâmpa Resorts a fost anulată în data de 18 martie, când a expirat termenul de plată a celor 35 de milioane de euro pe care societatea trabuia să le plătească pentru a intra în psoesia uzinei. Licitaţia, cea de-a 13-a, fusese câştigată de Tâmpa Resorts în data de 18 decembrie 2008.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite