Braşov: Turiştii „au muncit” din greu la grătare de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de turişti din toată ţara au profitat de minivacanţa de 1 mai şi au venit să petreacă la munte.

Cu gândul la distracţie, oamenii nu au ţinut cont de vremea capricioasă şi au profitat din plin de aerul curat de pădure. Petrecerile au început dis de dimineaţă. Cele mai aglomerate zone au fost, ca în fiecare weekend, Dâmbu Morii, Valea Timişului, Valea Râşnoavei şi zona Bran-Moieciu.

Grătare cât vezi cu ochii

 Micii, cârnaţii şi fripturile au sfârâit pe grătare. Şi asta chiar dacă iarba a fost udă din cauza ploilor de ieri, iar temperaturile nu au fost ca într-o zi de vară. Petrecăreţii au avut suficiente metode să se încălzească şi să se binedispună.
Cei care nu au avut chef de picnic, s-au orientat spre plimbări în aer liber. Sute de oameni au luat cu asalt traseul spre canionul Şapte scări sau drumul vechi spre Poiana Braşov. Terasele din oraş au fost şi ele pline ochi de braşoveni care au ieşit „la bulevard”.

Măsuri special pe şosele

O parte dintre turişti au sosit la munte încă de aseară, însă hotelierii spun că valul cel mare în cursul zile de azi. Tocmai de aceea, Poliţia Rutieră a mărit numărul de echipaje care va supraveghea ca circulaţia pe DN1 să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Se anunţă aglomeraţie mare în special pe drumul care face legătura între Predeal şi Râşnov. Şi asta pentru că în zona Branului toate pensiunile turistice au fost rezervate în proporţie de sută la sută pentru acest weekend.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite